Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη ιστορία μιας «σκοτεινής» σχέσης! Έτρεξε να σώσει την ζωή της από αυτόν τον άντρα!

Στο «φως» η αλήθεια!

Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη ιστορία μιας «σκοτεινής» σχέσης! Έτρεξε να σώσει την ζωή της από αυτόν τον άντρα!

Από αυτόν τον άντρα έτρεξε να σώσει την ζωή της η Ζωή Λάσκαρη! Η άγνωστη ιστορία μιας «σκοτεινής» σχέσης που είχε και δεν γνώριζε κανείς!

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μια από τις κορυφαίες Σταρ της Ελλάδας είχε μια πολυτάραχη ζωή και μέχρι και σήμερα πολλές ιστορίες από άγνωστες πτυχές της βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας!

Η Ζωή Λάσκαρη όταν «ξέμεινε» στην Αμερική, όπου πήγε για να λάβει μέρος στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος», εργάστηκε ως μοντέλο, αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα, σε συσκευασίες δεμάτων κ.λπ.

Όπως αναφέρει και ο Μάκης Δελαπόρτας, στη βιογραφία της, στη Βοστώνη η Ζωή Λάσκαρη έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών.

Ο Στερν ήταν νέος, όμορφος και ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου ετοίμων ενδυμάτων (φορέματα εγκυμοσύνης) κ.λπ. αλλά αποδείχτηκε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων. Όταν το κατάλαβε η Ζωίτσα του ζήτησε να χωρίσουν και μέσα σε πέντε μέρες το «έσκασε», για την Ελλάδα με το υπερωκεάνειο «Βασίλισσα Φρειδερίκη.

Οι προετοιμασίες για το ταξίδι της επιστροφής έγιναν γρήγορα και μεγάλη μυστικότητα, λόγου φόβου μιας πιθανής βίαιης αντίδρασης από την πλευρά του επικίνδυνου «μνηστήρα».

Δείτε επίσης το σκοτεινό μυστικό για το παρελθόν της αποκαλύφθηκε! Έτσι πήρε την "εκδίκησή" της από όλους!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

Αυτός ήταν ο άνδρας που η Ζωή Λάσκαρη διατηρούσε σχέση πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον Πέτρο Κουτουμάνο. Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι.

Μπορεί να μην έφτασε η σχέση τους στον γάμο, ωστόσο έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που παραπέμπει σε κινηματογραφικό σενάριο.

Η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος, συνδέθηκαν ερωτικά από το 1970 έως και το καλοκαίρι του 1973, ενώ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Μαριχουάνα Στοπ.

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη σοκ δυο χρόνια μετά το θάνατο της! Στο σπίτι της κρατούσε κρυμμένα...

Αναμφισβήτητα, το τότε ζευγάρι συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των Μέσων και του Τύπου και γράφονταν διάφορα για την σχέση τους. Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ερμηνεύσει για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά», ενώ η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια».

Ζωή Λάσκαρη σύντροφος