Ολυμπία Χοψονίδου: Πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά!

Δείτε τα ντοκουμέντα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά!

H Ολυμπία Χοψονίδου πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά και έχει γίνει viral!

Ήταν στις αρχές του χρόνου όταν η Ολυμπία αποφάσισε κάνει το περιβόητο 10 years challenge! Η ίδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 10 χρόνια με τη μόνη διαφορά ότι πλέον έχει 6 παιδιά!

Η ίδια, όταν είχε πάει να γεννήσει τον Θανάση Σπανούλη, ήταν βαμμένη με ελαφριά μάσκαρα και ρουζ! Ο Βασίλης Σπανούλης, είχε τραβήξει την φωτογραφία με τους δυο τους και η Ολυμπία έκανε την αποκάλυψη στις 2/1! Δείτε την και πείτε μας... δεν είναι υπέροχη;

Έχετε δει και πώς είναι το κορμί της πριν γεννήσει το 6ο της παιδί;

Ολυμπία Χοψονίδου: Στο γήπεδο δίπλα στον Σπανούλη λίγο πριν γεννήσει! Αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχανε με τίποτα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου λίγο καιρό πριν γεννήσει το έκτο της παιδί, βρέθηκε στο γήπεδο δίπλα στον αγαπημένη της σύζυγο ο οποίος έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Αυτό το παιχνίδι του αρχηγού του Ολυμπιακού, το μοντέλο δε θα το έχανε με τίποτα!

Μία από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του έζησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Euroleague και έφερε δάκρυα χαράς στους δικούς του ανθρώπους.

Στο πλευρό του φυσικά και η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία παρόλο που σε λίγες ημέρες γεννάει, δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να καμαρώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ανέβηκε για ακόμη μία φορά στην κορυφή.

Μαζί με τα παιδιά της, τα οποία τρελάθηκαν από τη χαρά τους μόλις έσπασε το ρεκόρ ο μπαμπάς τους, η Ολυμπία Χοψονίδου απόλαυσε το παιχνίδι και πανηγύρισε το ρεκόρ.

Σπανούλης βράβευση

Σπανούλης παιδιά