Κάτια Ζυγούλη: Το μυστικό που κράτησε καλά φυλαγμένο από τη δημοσιότητα! Μόνο ο Ρουβάς το ήξερε!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Κάτια Ζυγούλη: Το μυστικό που κράτησε καλά φυλαγμένο από τη δημοσιότητα! Μόνο ο Ρουβάς το ήξερε!

Μόνο ο Σάκης Ρουβάς ήξερε αυτό το μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη! Το κράτησε καλά φυλαγμένο από τη δημοσιότητα!

Η καλλονή Κάτια και ο πασίγνωστος τραγουδιστής αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής shownbiz και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια!

Πολλές φορές η Κάτια Ζυγούλη μοιράζεται μαζί μας πράγματα από την καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά και τα 4 παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο έκανε μία αποκάλυψη όταν θυμήθηκε μια παλιότερη δουλειά της με τον γνωστό φωτογράφο, Θανάση Κρίκη.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον Θανάση Κρίκη έχουμε κάνει πάρα πολλές δουλειές. Το 2008, είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Είναι σαφέστατα μυστικό ακόμα και δεν το ξέρει κανένας, με το ζόρι το το ξέρουν κάποιοι στο γραφείο μου. Μου έχουν κλείσει μια φωτογράφιση και ο Θανάσης έχει αποφασίσει ότι περνάει τη φάση το μοντέλο ίπταται. Το έφερα εις πέρας όμως και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα».

Αυτό ήταν το μεγάλο της μυστικό που δεν ήθελε ακόμη να διαρρεύσει και το γνώριζε μόνο ο αγαπημένο της, Σάκης Ρουβάς και τα πολύ κοντινά της πρόσωπα!

Το ζευγάρι όμως έχει και ένα "μυστικό" σύμβολο για τη σχέσης τους και σημαίνει πολλά...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το μυστικό πίσω από το γάμο τους αποκαλύφθηκε! Αυτό τους κρατάει αγαπημένους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν μαζί ευτυχισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο το μυστικό πίσω από το γάμο τους είναι αυτό που τους κρατάει τόσο αγαπημένους! Αποκαλύφθηκε από την ίδια την Κάτια Ζυγούλη!

Το ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Η Κάτια Ζυγούλη, μιλώντας για τον γάμο της με τον Σάκη, αποκάλυψε πώς ο έρωτάς τους παραμένει "ζωντανός".

Μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη έκανε ακόμα μία αποκάλυψη, σχετικά με την πρώτη φορά που γνώρισε τον Σάκη!

Συγκεκριμένα, το μοντέλο σχολίασε πως ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πιέζουν και τους δύο, έχουν κανονίσει να περνούν έστω μία ώρα κάθε βδομάδα μαζί χωρίς τα παιδιά τους.

Έτσι το όμορφο ζευγάρι κρατάει αναμμένη τη φλόγα!