Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη ιστορία που του έκανε την ζωή «κόλαση»! Τι συνέβη;

Τι ήταν αυτό που τον τρόμαξε τόσο πολύ;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη ιστορία που του έκανε την ζωή «κόλαση»! Τι συνέβη;

Η άγνωστη ιστορία που είδε το «φως» της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Τι συνέβη και του έκανε την ζωή «κόλαση»;

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρα από πολύ επιτυχημένος για τις μουσικές τους ικανότητες είναι και περιζήτητος ως άνδρας, καθώς τα κορίτσια «λιώνουν» για χάρη του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έζησε μια τρομακτική στιγμή στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου με τίτλο «Το κάτι παραπάνω» που διοργανώθηκε μια όμορφη μουσική βραδιά!

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους συνεργάτες του με πολλή αγάπη, αποκάλυψε όμως ότι είναι απαιτητικός από εκείνους και εξήγησε το γιατί μιας και την ομάδα συνεργατών του ανήκουν και τα δύο του αδέρφια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική του ζωή, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προσπαθεί να την προστατεύει. Επίσης, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ένα ατυχές περιστατικό που ήθελε να μοιραστεί…

Πριν από λίγο καιρό, μια θαυμάστρια του ισχυριζόταν ότι μιλάει μαζί του στα social media και μάλιστα έδειχνε τις δήθεν συνομιλίες τους. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε απλά δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ που έφερε βέβαια το όνομά του αλλά και την ίδια φωτογραφία που είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον δικό του επίσημο λογαριασμό στο instagram. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θορυβήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά!

Μάλιστα, ο ίδιος εχθές έκανε μια πολύ σημαντική και χαρμόσυνη ανακοίνωση!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με μια εικόνα έκανε την αποκάλυψη που έφερε χαμόγελα - «Μου ανακοινώνει ότι...»!

Με μια εικόνα του στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την αποκάλυψη που έφερε χαμόγελα στον ίδιο και στην οικογένεια του. «Μου ανακοινώνει η δισκογραφική εταιρία μου ότι...».

Είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του στην ελληνική μουσική βιομηχανία και βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Όπως έκανε γνωστό ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήδη από χθες, τα τραγούδια του έχουν δει μεγάλη επιτυχία, και η δισκογραφική του εταιρία του ανακοίνωσε πως το τελευταίο άλμπουμ του έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Στο Instagram του με ένα μακροσκελές κείμενο είπε:

«Αποχαιρετώντας το 2019 ... σιγά-σιγά θέλω να μοιραστώ μαζι σας κάτι ... “Θυμάμαι στη παιδική μου ηλικία να κάθομαι στο πιάνο & να ονειρεύομαι , θυμάμαι τις στιγμές που έπιανα τον ευατό μου να σιγοτραγουδάει με φίλους τραγούδια που έχουν ταξιδέψει στο χρόνο από καλλιτέχνες που θαύμαζα ,θαυμάζω & εμπνέομαι. Φτάνω λοιπόν στο σήμερα όπου η δισκογραφική μου εταιρία Panik Records μου ανακοινώνει το ρεκόρ πωλήσεων του τελευταίου μου album “Το κάτι παραπάνω” & αυτό που θέλω να πω είναι αφενός οτι είμαι πολύ συγκινημένος -ενθουσιασμένος αφετέρου αυτό το λένε μόνο οι αριθμοί! Πραγματικός νικητής τελικά είναι αυτός
που ξεπερνάει τις φοβίες του, τις ανασφάλειες του , παλεύει να βρει τι είναι σωστό και λάθος, παλεύει με τα συναισθήματα του ώστε τελικά να βγει νικητής.
Ωφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ που με την δική σας στήριξη & την αγάπη που μου δείχνετε με βοηθάτε ώστε να προχωράω και να συνεχίσω να παλεύω προς το καλύτερο! Θα συνεχίσω να μετράω συναισθήματα ... οι αριθμοί έρχονται μετά! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά την οικογένεια μου, την Panik Records τον @garsenakos και όλα τα παιδιά, τον Κώστα Μπερτάκη και την οικογένεια του, τους φίλους & συνεργάτες μου @soldatos_giannis , τον φίλο μου Παναγιώτη Μπρακούλια και τον φίλο μου @yannis_dimolitsas τον @kostasavgoulis την @_e_llena @fwteinaki @liapap @pansiamo και τους μουσικούς μου που δίνουν την ψυχή τους! Πάνω απ´ όλα οφείλω τα πάντα σε ΕΣΑΣ που διαβάζετε αυτό το κείμενο όπως επίσης το καλύτερο fan club ever @argiros_official_fan_club !
Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Κ.Α.».