Eurovision: Αυτή την ελληνική συμμετοχή πριν την Παπαρίζου δεν την θυμάται κανείς! Είχε πάρει μόνο 12 πόντους!

Δείτε την εμφάνιση το official video!

Eurovision: Αυτή την ελληνική συμμετοχή πριν την Παπαρίζου δεν την θυμάται κανείς! Είχε πάρει μόνο 12 πόντους!

Αυτή είναι η ελληνική συμμετοχή της Eurovision πριν την Έλενα Παπαρίζου που δεν θυμάται κανείς, καθώς εκτός του ότι είναι πολύ παλιά, δεν τα πήγε και... τόσο καλά. Είχε πάρει μόνο 12 πόντους.

Πολύ πριν πάρει το «My number one» την πρώτη θέση και έρθει ο μουσικός διαγωνισμός στην χώρα μας, είχαμε μερικές συμμετοχές που δεν πήραν την θέση που θέλαμε.

Το συγκρότημα «Θάλασσα» το 1998 κατάφερε να αποσπάσει μόλις 12 πόντους και την 20η θέση στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Βέβαια, τη χρονιά εκείνη το ενδιαφέρον της διοργάνωσης μονοπωλήθηκε από την Ντάνα Ιντερνάτιοναλ και τον πόλεμο που δέχθηκε από θρησκευτικούς κύκλους στο Ισραήλ, το οποίο κι εκπροσώπησε, καταλαμβάνοντας τελικά την πρώτη θέση.

Αυτή η συμμετοχή μας θύμισε την Παπαρίζου. Δεν πήρε την πρωτιά αλλά τους "κόλασε" όλους όταν ανέβηκε πάνω στην σκηνή.

Eurovision: Αυτή η γυναίκα έρχεται για να «σβήσει» την Παπαρίζου! Αποτελεί φαβορί!

Αυτή η γυναίκα αποτελεί φαβορί για την Eurovision 2020 και έρχεται για να «σβήσει» την Έλενα Παπαρίζου!

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι μία από τις προτεινόμενες συμμετοχές της Εσθονίας και το τραγούδι της έχει δεχτεί πάρα πολλές θετικές κριτικές και ήδη στην χώρα της είναι νικήτρια!

Ο λόγος για την Shira που διαγωνίζεται με το τραγούδι «Out In Space» και είναι το νούμερο 1 στην Εσθονία, όπως ήταν σε εμάς η Έλενα Παπαρίζου το 2005.

Η Έλενα Παπαρίζου τότε κατέκτησε την πρώτη θέση χαρίζοντας στην χώρα μας την απόλυτη ευτυχία και το ίδιο ελπίζει ότι θα συμβεί η Shira για την χώρα της στον μουσικό διαγωνισμό, Eurovision το 2020.

Οι φανατικοί του συγκεκριμένου θεσμού ποντάρουν ήδη πάνω της και της δίνουν το 12αρι!

Ακούστε το τραγούδι της στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης αυτήν την συμμετοχή που μας θύμισε την Παπαρίζου! Δεν πήρε την πρωτιά αλλά τους "κόλασε" όλους!

Eurovision: Αυτή η διαγωνιζόμενη "έσβησε" την Παπαρίζου! Πήρε την πρωτιά με άνεση!

Αυτή η διαγωνιζόμενη που γνωρίσαμε στη Eurovision πριν λίγα χρόνια, "έσβησε" για τα καλά την Έλενα Παπαρίζου! Το τραγούδι της "έκλεψε" τις καρδιές όλων και γι' αυτό πήρε την πρωτιά με μεγάλη άνεση.

Ήταν μία από τις συμμετοχές που κατάφερε να κατακτήσει το κοινό από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στον ημιτελικό, και έτσι η πρωτιά ήρθε με ευκολία.

Μη χάσετε επίσης την επιστροφή "βόμβα" που θα δούμε στη φετινή eurovision και δεν το περίμενε κανείς!

Ο λόγος για την Έμιλυ ντε Φόρεστ, η οποία εκπροσώπησε τη Δανία το 2013 και πήρε την πρωτιά με το τραγούδι της «Only Teardrops»!

Το επιμελώς ατημέλητο look της και η σκανδιναβική ομορφιά της, σε συνδυασμό με το τρομερό της τραγούδι, την έκαναν "βασίλισσα" της Eurovision και έστειλαν το διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη.

Eurovision νικήτρια