Παντελής Παντελίδης: Αυτό το πρόσωπο δεν πρόλαβε να τον... χαιρετήσει! «Ήταν σοκαριστικό! Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και...»!

Τον είδε τελευταία φορά πριν το μοιραίο τροχαίο!

Παντελής Παντελίδης: Αυτό το πρόσωπο δεν πρόλαβε να τον... χαιρετήσει! «Ήταν σοκαριστικό! Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και...»!

Αυτό είναι το πρόσωπο που δεν πρόλαβε να χαιρετήσει τον Παντελή Παντελίδη. «Ήταν σοκαριστικό! Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και...», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα του λαϊκού τραγουδιστή, στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Φίλοι και οικογένεια μέχρι σήμερα δεν τον έχουν ξεχάσει και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους μαζί του.

«Ήταν Πέμπτη και είχαμε πρόβα τζενεράλε. Κάποια στιγμή πήγαινα μαζί με τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, τον μαέστρο του Παντελή, στο καμαρίνι του γιατί ήθελε να του πει κάτι. Ήθελα να τον χαιρετήσω, αλλά δεν μπήκα μέσα. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Άσ’ το, μωρέ, θα τον δω αύριο”. Τελικά δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώθηκα στις 9.00 για να πάω για ποδήλατο στη Γλυφάδα. Εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν σοκαριστικό» αποκάλυψε ο Στέλιος Λεγάκης στο περιοδικό People.

Παντελής Παντελίδης αποκάλυψη

Στην κηδεία η μητέρα του «έπεσε» στην αγκαλιά της Πάολα! Τα λόγια που ξεστόμισε ανατρίχιασαν...

Παντελής Παντελίδης: Η εικόνα αυτή από το σημείο που πέθανε φέρνει δάκρυα! Σχεδίασαν το πρόσωπο του και...

Η εικόνα αυτή από το σημείο που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης φέρνει δάκρυα στα μάτια. Στο δρόμο σχεδίασαν το πρόσωπο του και έγραψαν ένα κείμενο που ανατριχιάζει.

Ο τραγουδιστής έφυγε πολύ νωρίς για την "πόλη των Αγγέλων" και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και όλο το πανελλήνιο, αφού ήταν αγαπητός σε όλους.

Το σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα όπου το αυτοκίνητο του έγινε σμπαράλια με τις εικόνες να συγκλονίζουν, είναι ανατριχιαστικό.

Όπως μπορείτε να δείτε κάποιος θαυμαστής κατάφερε να φτιάξει ένα μεγάλο graffiti – προσωπογραφία του Παντελή Παντελίδη επί της Βουλιαγμένης.

Το σχέδιο του Fauesder βρίσκεται στην άσφαλτο και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει βλέποντάς το από drone.

Παντελής Παντελίδης: Το όνειρο που «έσβησε» απότομα και η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του! Δείτε το πρόσωπο της...

Αυτή είναι η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη όταν το όνειρο που είχε «έσβησε» απότομα! Δείτε το πρόσωπο της...

Ο γνωστός τραγουδιστής που «έχασε» την ζωή του τόσο ξαφνικά και άδικα βύθισε το πανελλήνιο στο πένθος και στη θλίψη με την είδηση του τραγικού δυστυχήματος, που ήταν η αιτία για να κοπεί τόσο απρόσμενα το νήμα της ζωής του.

Πριν ακόμη όμως γίνει γνωστός ο Παντελής Παντελίδης είχε άλλη μια αγάπη... κι αυτό ήταν το ποδόσφαιρο. Στα 17 του το όνειρο για μια επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο χάθηκε κι αυτή απότομα, καθώς διαγνώστηκε με μεγαλοκαρδία.

Αυτή ήταν και η πρώτη του μεγάλη απογοήτευση στην ζωή. Ένα πρόβλημα υγείας του στέρησε μια μεγάλη αγάπη, αλλά του απέμεινε η άλλη... Εκείνη της μουσική και του τραγουδιού, που μέσα από αυτό το ταλέντο και την κατάθεση ψυχής του.

Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής του, που έμαθε πως δε θα μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο η μητέρα του, η κυρία Αθηνά, ήταν εκείνη που τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Παντελής Παντελίδης μητέρα Αθηνά Παντελίδη

Η κυρία Αθηνά δε θα ξεπεράσει ποτέ τον χαμό του γιου της και μάλιστα πρόσφατα είδαμε μια τραγική εικόνα της!