Βίκυ Καγιά: Πριν από το GNTM είχε άλλο ρόλο! Έκαιγε καρδιές και στη μεγάλη οθόνη!

Πού την είχαμε δει;

Βίκυ Καγιά: Πριν από το GNTM είχε άλλο ρόλο! Έκαιγε καρδιές και στη μεγάλη οθόνη!

Πριν να αναλάβει την παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, GNTM, η Βίκυ Καγιά είχε άλλο ρόλο, πολύ διαφορετικό! Το πανέμορφο μοντέλο έκαιγε καρδιές ακόμα και στη μεγάλη οθόνη!

Τη Βίκυ Καγιά, πέρα από τη μεγάλη της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, τη γνωρίσαμε και μέσα από την παρουσίαση του GNTM, το οποίο επανήλθε πριν από δύο χρόνια στις οθόνες μας προκαλώντας πανικό!

Το μοντέλο ωστόσο έχει κάνει και τη δική της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, και συγκεκριμένα στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», όπου υποδύθηκε την αγαπημένη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Εκρηκτική και με τα χακί η Βίκυ Καγιά, ωστόσο την έχετε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βόλτα με την κόρη της;

Βίκυ Καγιά σειρήνες στο αιγαίο

Βίκυ Καγιά: Πριν το GNTM είχε άλλο ρόλο! Αυτό σίγουρα δεν το έχει κάνει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Τη Βίκυ Καγιά σίγουρα δεν τη γνωρίσαμε στο GNTM. Το κορυφαίο μοντέλο, πέρα από την καριέρα της στο εξωτερικό, είχε και έναν άλλο ρόλο τον οποίο λίγοι θυμούνται! Αυτό σίγουρα μπορούμε να πούμε πως δεν το έχει κάνει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες και όχι άδικα. Η Βίκυ Καγιά έχει αποδείξει την αξία της και συνεχίζει να το κάνει σε κάθε της βήμα.

Μη χάσετε επίσης τις εικόνες που βρήκαμε από τα πρώτα βήματα της Βίκυς Καγιά στο χώρο του μόντελινγκ!

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να την απολαμβάνουμε στο ρόλο της ως κριτής του GNTM, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται την παρουσία της στην τηλεόραση πολύ καιρό πριν αρχίσει το ριάλιτι μοντέλων.

Συγκεκριμένα, τότε η Βίκυ Καγιά ήταν στο Mega και παρουσιάζει τον διαγωνισμό χορού «So you think you can dance», τον οποίο είδαμε μετά από λίγα χρόνια ξανά στις οθόνες μας με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

βίκυ καγια

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Βγήκε στη "φόρα" άγνωστη... σχέση που είχε η Βίκυ Καγιά με τον Δημήτρη Σκουλό από το GNTM! Το κοινό τους παρελθόν, τους πρόδωσε!

Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός δεν γνωρίστηκαν πέρυσι στα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι του Star. Η σχέση του μοντέλου και του φωτογράφου κρατάει χρόνια.

GNTM: «Έκλαψε» από τα γέλια η Καγιά! Τι της είπε ο Σκουλός; (Βίντεο)

Πέρα από τις πολλές φορές που έχουν συνεργαστεί οι δυο τους, Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός γνωρίζονταν και από ένα άλλο στιγμιότυπο.

Σίγουρα θυμάστε την πρώτη σεζόν του Next Top Model που μπήκε στη ζωή μας το 2008 μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Νικήτρια του διαγωνισμού δεν ήταν άλλη από τη Σεράινα Καζαμία, ενώ η Βίκυ Καγιά είχε και πάλι στα χέρια της την παρουσίαση του show.

Κάτι που ίσως να μη θυμάστε, είναι ποιος ήταν αυτός που είχε φωτογραφήσει τις φιναλιστ, Σεράινα, Μαρία και Μόνικα στον μεγάλο τελικό. Ποιος άλλος; Ο Δημήτρης Σκουλός! Ο πασίγνωστος φωτογράφος είχε αναλάβει την τελευταία φωτογράφηση των κοριτσιών, που έβγαλε νικήτρια την μελαχρινή καλλονή Σεράινα.