Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίες από τα ψώνια με την κόρη της! Με μαύρο κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ... Την κοιτούσαν όλοι!

Αποκλειστικά στιγμιότυπα! Καμία σχέση με το πως την βλέπαμε στο GNTM!

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίες από τα ψώνια με την κόρη της! Με μαύρο κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ... Την κοιτούσαν όλοι!

Με μαύρο κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Βίκυ Καγιά... Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια με την κόρη της! Την κοιτούσαν όλοι!

Με την πεντάχρονη κατάξανθη μικρή της... fashionista η παρουσιάστρια έχει μια σχέση λατρείας από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε. Τώρα που η κόρη της Βίκυς, Μπιάνκα, έχει μεγαλώσει, έχει γίνει η... αυτοκόλλητη παρέα της στα ψώνια.

Βίκυ Καγιά

Λίγες μέρες πριν από την αλλαγή της χρονιάς, μαμά και κόρη, έχοντας στην παρέα τους και μια φίλη της μικρής, βρέθηκαν σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών των νοτίων προαστίων για να ψωνίσουν δώρα της τελευταίας στιγμής. Εκείνη τη μέρα, μάλιστα, η θερμοκρασία δεν ήταν τόσο χαμηλή και οι τρεις τους έκαναν άνετα τα ψώνια τους, λίγο πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ

Η Βίκυ μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά πέρασαν την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, αλλά την επομένη σύσσωμη η οικογένεια αναχώρησε για λευκά, χιονισμένα τοπία, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να χαρούν τα παιδιά της και να ξεκουραστεί εκείνη και ο σύζυγός της από όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις της χρονιάς που πέρασε. Η Βίκυ, μάλιστα, αποχαιρέτησε όχι μόνο τη χρονιά, αλλά και τη δεκαετία που έφυγε ως την πιο σημαντική της ζωής της, καθώς μέσα σε αυτήν όχι μόνο απέκτησε τα δύο της παιδιά, αλλά είδε και όλα της τα επαγγελματικά όνειρα και τις επιθυμίες να πραγματοποιούνται!

Βίκυ Καγιά παιδιά

Η κρίση με την Ηλιάνα και η αποχώρηση της Χριστοπούλου

Τις τελευταίες μέρες και λόγω της αποχώρησης της Έλενας Χριστοπούλου για το «My Style Rocks», επανήλθαν ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια της άγνωστης κόντρας της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για την οποία επίσης λέγεται πως δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του «GNTM», ακολουθώντας την τύχη της μάνατζέρ της. Η κατάσταση έμελλε να περιπλακεί μεταξύ τους ακόμη περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι το νεαρό μοντέλο έγινε το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας εταιρείας καλλυντικών η οποία μέχρι πρότινος είχε πολύχρονη συνεργασία με τη Βίκυ. Όπως λέγεται, το ηθικό θέμα που δημιουργήθηκε έφερε μια μικρή αναστάτωση στους ιθύνοντες του Star, γιατί η Βίκυ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την κορωνίδα του προγράμματός του, μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη στα σενάρια της αποχώρησης των αλλοτινών της συνεργάτιδων και φυσικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του YOU, δεν προτίθεται να το κάνει το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, όπως σας αποκαλύψαμε λίγες ώρες πριν η Βίκυ Καγιά έχει βρει ήδη την αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ