Ζωή Λάσκαρη: Το παρελθόν της δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα! Η ιστορία που "θάφτηκε"!

Το άγνωστο παρελθόν της στη "φόρα"!

Ζωή Λάσκαρη: Το παρελθόν της δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα! Η ιστορία που

Η Ζωή Λάσκαρη μπορεί να έζησε μία λαμπερή ζωή, ωστόσο το παρελθόν της δεν ήταν ακριβώς στρωμένο με ροδοπέταλα για πολλούς λόγους! Μία ιστορία που "θάφτηκε" εδώ και χρόνια, ήρθε να εξηγήσει το γιατί!

Η αγαπημένη ηθοποιός μεγάλωσε ορφανή από μητέρα και πατέρα, γεγονός που τη σημάδεψε σε όλη της τη ζωή, ειδικά στα παιδικά της χρόνια.

Συγκεκριμένα, μετά το θάνατο των γονιών της, η Ζωή Λάσκαρη βίωσε τη βία στο σχολείο μιας και οι μητέρες των συμμαθητών της δεν τους άφηναν να κάνουν παρέα μαζί της, ακριβώς επειδή ήταν ορφανή.

Η ηθοποιός έμαθε να ζει με τις δυσκολίες και έτσι δε δίστασε να ταξιδέψει και μόνη της στο εξωτερικό για τα Miss Υφήλιος, ενώ προκειμένου να αισθανθεί την κάθαρση για το θάνατο του πατέρα της που τον σκότωσαν οι αριστεροί, παρευρέθηκε σε ένα συνέδριο του ΚΚΕ.

Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη ιστορία μιας «σκοτεινής» σχέσης! Έτρεξε να σώσει την ζωή της από αυτόν τον άντρα!

Από αυτόν τον άντρα έτρεξε να σώσει την ζωή της η Ζωή Λάσκαρη! Η άγνωστη ιστορία μιας «σκοτεινής» σχέσης που είχε και δεν γνώριζε κανείς!

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μια από τις κορυφαίες Σταρ της Ελλάδας είχε μια πολυτάραχη ζωή και μέχρι και σήμερα πολλές ιστορίες από άγνωστες πτυχές της βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας!

Η Ζωή Λάσκαρη όταν «ξέμεινε» στην Αμερική, όπου πήγε για να λάβει μέρος στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος», εργάστηκε ως μοντέλο, αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα, σε συσκευασίες δεμάτων κ.λπ.

Όπως αναφέρει και ο Μάκης Δελαπόρτας, στη βιογραφία της, στη Βοστώνη η Ζωή Λάσκαρη έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών.

Ο Στερν ήταν νέος, όμορφος και ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου ετοίμων ενδυμάτων (φορέματα εγκυμοσύνης) κ.λπ. αλλά αποδείχτηκε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων. Όταν το κατάλαβε η Ζωίτσα του ζήτησε να χωρίσουν και μέσα σε πέντε μέρες το «έσκασε», για την Ελλάδα με το υπερωκεάνειο «Βασίλισσα Φρειδερίκη.

Οι προετοιμασίες για το ταξίδι της επιστροφής έγιναν γρήγορα και μεγάλη μυστικότητα, λόγου φόβου μιας πιθανής βίαιης αντίδρασης από την πλευρά του επικίνδυνου «μνηστήρα».

Δείτε επίσης το σκοτεινό μυστικό για το παρελθόν της αποκαλύφθηκε! Έτσι πήρε την "εκδίκησή" της από όλους!