Ζωή Λάσκαρη: Η αποκάλυψη της είχε «σπαράξει» πριν τον θάνατο - «Νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου»!

Τι είχε συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζωή Λάσκαρη: Η αποκάλυψη της είχε «σπαράξει» πριν τον θάνατο - «Νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου»!

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν τον θάνατο της είχε «σπαράξει». «Νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου», είπε εξομολογηθεί.

Η ηθοποιός είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας «Στεφανία», τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

«Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία» εξομολογήθηκε η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το «τυπικό ωράριο» στα γυρίσματα. «Εκεί νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου. Ξεριζώσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος», είπε πει.

Το παρελθόν της Ζωής Λάσκα δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα. Η ιστορία που "θάφτηκε" και έγινε γνωστή θα σας συγκλονίσει.

Ζωή Λάσκαρη: Πριν τον θάνατο της, είχε μιλήσει για ναρκωτικά! Η αποκάλυψη που επηρέασε την ζωή της...

Πριν τον θάνατο της, η Ζωή Λάσκαρη, είχε μιλήσει για ναρκωτικά. Η αποκάλυψη τότε επηρέασε την ζωή της με τις λεπτομέρειες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Το 2002, η είδηση πως η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου είχε «μπλέξει» με τα ναρκωτικά ήταν πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξή της, στις 12 Νοεμβρίου του ΄92, με αφορμή την παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση πήρε γρήγορα διαστάσεις και για αρκετό καιρό τα μέσα ενημέρωσης έκαναν εκτενή ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της! Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά προκαλεί σοκ!

Η Μάρθα Κουτουμάνου τότε δεν γνώριζε τις αποκαλύψεις που θα έκανε η μητέρα της με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ που όλα τα φώτα ξαφνικά έπεσαν πάνω της για ένα τόσο λεπτό θέμα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένας επώνυμος μιλούσε ανοικτά για τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του.

Η Μάρθα, παρά τη δυσαρέσκεια για τη συνέντευξη της μητέρας της, είχε δηλώσει: «Την ξέρω τη μάνα μου. Δε θα έκανε τίποτε σε βάρος μου, για προσωπικό της όφελος».