Παντελής Παντελίδης: Το σκίτσο με την οικογένεια του θα σας ανατριχιάσει! Στη μέση βρίσκεται ο...

Είναι συγκινητικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: Το σκίτσο με την οικογένεια του θα σας ανατριχιάσει! Στη μέση βρίσκεται ο...

Το σκίτσο με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα σας ανατριχιάσει, μετά το θάνατο του. Στην μέση βρίσκεται ο τραγουδιστής.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το τροχαίο που του κόστισε την ζωή και σκόρπισε το θρήνο στην οικογένεια του και σε όλη την Ελλάδα.

Η μητέρα του, ο πατέρας του και τα δυο του αδέρφια δεν τον έχουν ξεχάσει λεπτό και το παρακάτω σκίτσο το αποδεικνύει.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη την οποία διαχειρίζεται η οικογένεια του, δημοσιεύτηκε ένα σκίτσο με όλη την την οικογένεια Παντελίδη.

Ένα σκίτσο που δείχνει την οικογένεια ενωμένη και στο κέντρο σε μεγαλύτερο μέγεθος από τα υπόλοιπα μέλη είναι ο τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 μετά από τροχαίο.

Παντελής Παντελίδης οικογένεια

Πριν από λίγες ημέρες καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη και συνεργάτες, αποκάλυψε πως δεν πρόλαβε να τον χαιρετήσει και η αποκάλυψη του συγκίνησε.

Παντελής Παντελίδης: Η απίστευτη πρόταση που είχε δεχθεί η οικογένεια του μετά το τροχαίο! Πως αντέδρασαν;

Μια απίστευτη πρόταση είχε δεχθεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο που του κόστισε την ζωή. Πως αντέδρασαν στο άκουσμα της;

Σχεδόν πενήντα ημέρες πέρασαν από το θάνατο του, όταν οι γονείς του δέχθηκαν μια επίσκεψη στο προποτζίδικο τους στην Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του δέχτηκε πρόταση να γίνει η ζωή του ταινία, ενώ τους προσέφεραν και χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει η εφημερίδα «To spirto», κάποιοι πήγαν στο προποτζίδικο του πατέρα του Σταύρου Παντελίδη και του προσέφεραν χρήματα προκειμένου οι στιγμές του Παντελή να γίνουν πρώτο πλάνο σε ταινία.

Η οικογένεια του φυσικά αρνήθηκε και έκλεισε τελείως τα αυτιά της σε αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο θάνατος του Παντελή, έγινε γνωστό σε όλη την Ευρώπη.

Παντελής Παντελίδης: Ευτυχία για την οικογένειά του! Ο μικρός του αδερφός ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε φωτογραφία με την μητέρα του!

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε φωτογραφία με την μητέρα του! Ευτυχία σήμερα για την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

Ο Κωνσταντίνος δεν είναι τόσο ενεργός χρήστης των social media, ωστόσο, πριν από 18 ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους πως η μητέρα του έχει γενέθλια!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να δώσει τις ευχές του στην γυναίκα της ζωής του!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:

Μητέρα Παντελή Παντελίδη

Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη στην βάπτιση του παιδιού του Τριαντάφυλλου Παντελίδη!