Νίκος Σαμοΐλης: Ο φερόμενος σύντροφος της Αννίτας Πάνια έχει δίδυμο «αδερφό»! Δείτε το πρόσωπό του!

Κάγκελο ο Σαμοΐλης μόλις τον είδε!

Νίκος Σαμοΐλης: Ο φερόμενος σύντροφος της Αννίτας Πάνια έχει δίδυμο «αδερφό»! Δείτε το πρόσωπό του!

Κι όμως ο Νίκος Σαμοΐλης, ο φερόμενος σύντροφος της Αννίτας Πάνια έχει δίδυμο «αδερφό»! Δείτε το πρόσωπό του και θα μείνετε κάγκελο, όπως μείναμε κι εμείς αλλά και αυτός όταν τον είδε!

H Αννίτα Πάνια επεφύλασσε μια έκπληξη στο στενό της συνεργάτη, Νίκο Σαμοΐλη. Με αφορμή το look του οικονομικού συμβούλου του Parole, του παρουσίασε τον διάσημο σωσία του. Είναι πασίγνωστος και με τεράστια οικονομική επιφάνεια. Πρόκειται για τον Ρώσο εφοπλιστή Roman Abramovich!

«Μας το έχουν στείλει οι τηλεθεατές μας και ζήτησαν να το δείξουμε, γιατί δε ξέραμε ότι ανάμεσά μας δεν είναι απλά ένας οικονομικός σύμβουλος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει απόλυτη ομοιότητα με έναν άλλο άνθρωπο, που δε θα με χάλαγε να τον είχα» είπε με χιούμορ η Αννίτα Πάνια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Σαμοΐλης Αννίτα Πάνια

Τι είπε η ίδια για τον... γάμο της;

Αννίτα Πάνια: Το πρόσωπο της μητέρας της που πέθανε ξαφνικά! Έμοιαζαν πολύ στο....

Το πρόσωπο της μητέρας της Αννίτας Πάνια που πέθανε ξαφνικά! Το σημείο στο οποίο έμοιαζαν πολύ....

Ήταν το 2013 όταν η Αννίτα Πάνια, αποχαιρέτισε την μητέρα της. Η 72χρονη Ιφιγένεια Πάνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από πνευμονικό οίδημα, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ολα ήταν μια χαρά για τη μητέρα της δημοφιλούς παρουσιάστριας, μέχρι που κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο φαινόταν περαστικό, την οδήγησε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Δυστυχώς, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή και η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης για να μπορεί να αναπνεύσει.

Ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε θετικά και ο θάνατός της, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, συγκλόνισε τα οικεία της πρόσωπα, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό της. Η Αννίτα και η ετεροθαλής αδελφή της, η Ντιάνα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της πολυαγαπημένης τους μητέρας και έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αναστρέψουν το… μοιραίο.

Αννίτα Πάνια: Έκανε την πιο τολμηρή εμφάνιση και την κοίταζαν όλοι!

«Η Ιφιγένεια Πάνια ήταν ένας πολύ δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος, που βρισκόταν διακριτικά αλλά και με μεγάλη αγάπη στο πλευρό των παιδιών της. Η απουσία της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα» είχε πει στην «Εspresso» άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Στον γάμο της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Καρβέλα, είδαμε το πρόσωπο της μητέρας της! Όπως θα δείτε, έμοιαζαν πολύ στο χρώμα των μαλλιών, αφού ήταν επίσης ξανθιά! Δείτε την μητέρα της Αννίτας Πάνια να στέκεται ακριβώς δίπλα της:

Αννίτα Πάνια μητέρα

Αννίτα Πάνια: Στο πλευρό της ο Νίκος Σαμοΐλης αυτές τις στιγμές... Τι συνέβη;

Τι συνέβη κι αυτές τις στιγμές είναι στο πλευρό της Αννίτας Πάνια ο σύντροφός της Νίκος Σαμοΐλης; Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Δύσκολες ώρες πέρασε τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του EPSILON αφού ο θάνατος του πατέρας της την καταρράκωσε κυριολεκτικά. Ωστόσο, τώρα, λίγους μήνες μετά φαίνεται πως προσπαθεί να ορθοποδήσει...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τώρα που το τέλος της σεζόν αυτής έφτασε και όλα τα κανάλια κάνουν διαπραγματεύσεις για τη νέα τηλεοπτική "φουρνιά" η Αννίτα Πάνια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι OPEN για να αναλάβει μια δική της εκπομπή!

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει κανάλι και να εξελιχθεί και εννοείται πως σε κάθε της απόφαση βρίσκεται κοντά της και την στηρίζει ο δικός της άνθρωπος! Άλλωστε σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει τα συναισθήματά του για εκείνη χωρίς ενδοιασμούς...

Οι ώρες για εκείνη είναι ώρες αγωνίας γιατί την ενδιαφέρει πολύ η επαγγελματική της εξέλιξη! Ούτως ή αλλιώς έχει δείξει πως είναι γυναίκα καριέρας...