Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πατέρα της! Διπλά της ο Σαμοΐλης!

Δεν έφυγε λεπτό από κοντά της...

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πατέρα της! Διπλά της ο Σαμοΐλης!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πατέρα της Αννίτας Πάνια! Διπλά της ο Σαμοΐλης, ο οποίος έδωσε το παρών στην κηδεία, που έγινε σε στενό κύκλο.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε τον πατέρα της στην τελευταία του κατοικία, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η κηδεία έγινε στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. Έπασχε από αλτσχάιμερ και η ίδια είχε μιλήσει δημόσια πριν δυο χρόνια για το πρόβλημα αυτό λέγοντας: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν τελικά αντιλαμβάνονται αυτό που τους συμβαίνει είναι λίγο, έως πολύ άγριο!».

Να θυμίσουμε και την κίνηση που είχε κάνει στην κηδεία ο Νίκος Καρβέλας...

Αννίτα Πάνια κηδείαΑννίτα Πάνια κηδεία πατέρας

Αννίτα Πάνια: Απάντησε ανοιχτά για τον γάμο! «Ο Νίκος Σαμοΐλης είναι...»

Η Αννίτα Πάνια έκανε την ανατροπή και απάντησε ανοιχτά για τον γάμο! «Ο Νίκος Σαμοΐλης είναι...» είπε μεταξύ άλλων και μας άφησε κάγκελο!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια απάντησε με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι.

«Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν Παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το γνώριμο ύφος της η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή και ότι ο Νίκος Σαμοΐλης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Έχετε διαβάσει και για την άγνωστη σχέση της με την Σμαράγδα Καρύδη;

Αννίτα Πάνια: Έτσι πέθανε ο πατέρας της! Τα ανατριχιαστικά της λόγια....

οκαρισμένη είναι η Αννίτα Πάνια, με τον θάνατο του πατέρα της! Ποια είναι η αιτία θανάτου του όμως;

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Πάνιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έδωσε πολύχρονη μάχη αλλά δεν τα κατάφερε.... Διαβάστε παρακάτω.....

Η κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια , ο οποίος έφυγε από Αλτσχάιμερ θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

O πατέρας της Αννίτας Πάνια

Τι είχε αναφέρει η Αννίτα για τον πατέρα της το 2016

Στο «Parole» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του από τη νόσο Αλτσχάιμερ, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως αν και λένε πως οι άνθρωποι λόγω της ασθένειας δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνουν, ο ίδιος πιστεύει πως έχουν επαφή.
«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει επικοινωνία μέχρι να φύγει ο άνθρωπος, όπως η μάνα μου η συγχωρεμένη που έφυγε από Αλτσχάιμερ, που λέγαν μερικοί «δεν καταλαβαίνει», εγώ πιστεύω πως υπάρχει επαφή.»


Τα λόγια του βύθισαν για λίγο σε σκέψεις την Αννίτα Πάνια η οποία εξομολογήθηκε πως περνά ακριβώς το ίδιο με τον πατέρα της: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου, σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι αν πραγματικά αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι αυτό που τους συμβαίνει είναι και λίγο εώς πολύ άγριο.» Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της εδώ...