Τα Φιλαράκια: Αδιανόητο! Δε φαντάζεστε πόσα γνωστά πρόσωπα πέρασαν από τη σειρά! Δεν τους παρατήρησε κανείς!

Πάνω από 70!

Τα Φιλαράκια: Αδιανόητο! Δε φαντάζεστε πόσα γνωστά πρόσωπα πέρασαν από τη σειρά! Δεν τους παρατήρησε κανείς!

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα «Φιλαράκια»! Δε φαντάζεστε με τίποτα πόσα ήταν στην πραγματικότητα τα ονόματα των celebrities που πέρασαν ανά τα χρόνια από την επιτυχημένη σειρά! Ήταν όλα τόσο γνωστά κι όμως δεν τα παρατήρησε κανείς!

Πάνω από 70 ήταν οι διάσημοι που πέρασαν από την πιο επιτυχημένη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο να γίνουν ιδιαίτερα αντιληπτοί!

Εμείς φυσικά δε θα σας αριθμήσουμε και τους 70, ωστόσο αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα που δέχθηκαν και πήραν δεύτερο και τρίτο ρόλο προκειμένου να κάνουν απλά ένα guest στα «Φιλαράκια».

Πρώτος απ' όλους ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον, ωστόσο στη σειρά έπαιξε ένα ρόλο που μισούσε με όλη του την καρδιά την Rachel!

Ένα ακόμα σούπερ όνομα που έπαιξε ήταν ο Τζορτζ Κλούνει!

Σειρά είχε και η Σούζαν Σαράντον που έπαιξε τον τηλεοπτικό έρωτα του Joey στην σαπουνόπερα στην οποία πρωταγωνιστούσε!

Φυσικά το guest του έκανε και ο Τσάρλι Σιν, ως πρώην της Phoebe!

Ενώ τέλος τα βλέμματα μαγνήτισε και η Τζούλια Ρόμπερτς που υποδύθηκε την παλιά συμμαθήτρια του Chandler!

Μία δυσάρεστη είδηση ωστόσο έγινε γνωστή πριν από λίγο, μιας και ένας γνωστός ηθοποιός από τη σειρά, έδωσε τέλος στη ζωή του!

Τα φιλαράκια: Αυτά τα επεισόδια δε θα προβάλλονταν ποτέ! Τι ρόλο έπαιξε η Phoebe σε αυτήν την υπόθεση;

Δε θα προβάλλονταν ποτέ αυτά τα επεισόδια της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Σε αυτήν την υπόθεση τι ρόλο έπαιξε η Phoebe;

Η συγκεκριμένη σειρά έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη σε παγκόσμιο βαθμό και παίζεται μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του Star, στην Ελλάδα!

Σχεδόν καθημερινά ανακαλύπτουμε πράγματα για «Τα Φιλαράκια», που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και μας εξάπτει όλο και περισσότερο την περιέργεια να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα για αυτή.

Αυτή την φορά λοιπόν μάθαμε ότι η Phoebe δεν ήταν στο σενάριο να μείνει έγκυος, αλλά όταν η Lisa Kudrow κυοφορούσε, κάπως έπρεπε να ενσωματωθεί στην ιστορία της Phoebe.

Επομένως, όλα τα επεισόδια που είδαμε την Φοίβη να είναι έγκυος δε θα τα βλέπαμε ποτέ στην πραγματικότητα βάση αρχικού σεναρίου!

Επίσης, η Phoebe Buffay έκανε πλαστική στο πρόσωπο και δεν το γνώριζε κανείς!