Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι μία άλλη στη φωτογραφία από το μαιευτήριο! Ο Σπανούλης δε θα την αναγνώριζε σήμερα!

Το υπέροχο στιγμιότυπο που μοιράστηκε!

Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι μία άλλη στη φωτογραφία από το μαιευτήριο! Ο Σπανούλης δε θα την αναγνώριζε σήμερα!

Είναι μία άλλη η Ολυμπία Χοψονίδου, στη φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το μαιευτήριο πριν από μερικά χρόνια! Ο Βασίλης Σπανούλης αν την έβλεπε έτσι σήμερα, σίγουρα δε θα την αναγνώριζε!

Το αγαπημένο μοντέλο από μέρα σε μέρα γεννάει το έκτο της παιδί , και με αφορμή τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της, Θανάση, ευχήθηκε με μία φωτογραφία από τη μέρα που τον γέννησε.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από δέκα χρόνια και η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν αρκετά διαφορετική τότε, ειδικά τα μαλλιά της!

Μόλις δείτε τη φωτογραφία θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Μπορεί η Ολυμπία Χοψονίδου να γεννάει από μέρα σε μέρα, δε σταματάει ωστόσο να πηγαίνει στο γήπεδο ακόμα και τώρα για να στηρίξει τον αγαπημένο της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί της! Την τράβηξε ο Σπανούλης;

Φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί της Ολυμπίας Χοψονίδου! Την τράβηξε ο Σπανούλης; Είναι μέσα από το μαιευτήριο που πήγαν για το 5ο παιδάκι τους....

Μπορεί τώρα να περιμένουν το 6ο, όμως πριν αρκετό καιρό η Ολυμπία είχε συγκινήσει με μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει με το νεογέννητο παιδάκι της.

Μάλιστα, την είχε συνοδεύσει με ένα ποίημα, που έγραψε η ίδια η Ολυμπία Χοψονίδου. Στην ανάρτησή της, αναφέρει:

«Έχει επαληθευτεί
Ενα ποιηματακι που εγραψα οταν καποια στιγμη πιστευα οτι δεν θα αντεξω αλλο.. οχι ποιητρια δεν ειμαι..Μανα ειμαι και νομιζω πως ολες οι γυναικες,η καθεμια ξεχωριστα, που εχει γεννησει φυσιολογικα,που της εκοψαν την κοιλια στα δυο,που προσπαθει καιρο να κανει παιδι,που εχει υιοθετησει ή ακομη που εχει βαφτισει ενα παιδι μπορει να καταλαβει οτι η Αγαπη της Μανας ειναι μια και μοναδικη ! ! Χρονια μας πολλα» Λέτε την συγεκριμένη φωτογραφία να την τράβηξε ο Σπανούλης; Ιδού και η ανάρτηση από το Instagram:

Nα σας θυμίσουμε και τον viral τρόπο που του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για 6η φορά!

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»

Κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα τρολαρίσματα ήταν αρκετά!

Η κούκλα Ολυμπία θέλησε να δώσει –με χιουμοριστικό τρόπο- τη δική της απάντηση, μέσα από μία ανάρτηση και έκλεισε όλα τα... στόματα! Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε instastory ένα στιγμιότυπο, όπου βλέπει τηλεόραση στο δωμάτιό της και έγραψε στην λεζάντα: «Για να μη λέτε πως δεν έχω τηλεόραση στο δωμάτιό μου». Δείτε την ανάρτηση έπος:

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»