Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φρίκη στο Buckingham! Κυκλοφόρησαν οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Diana που ήθελε να εξαφανίσει η Ελισάβετ!

Υπάρχουν ακόμα στη δημοσιότητα!

Φρίκη στο Buckingham! Κυκλοφόρησαν οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Diana που ήθελε να εξαφανίσει η Ελισάβετ!
STORIES 15.01.2020 19:28

Φρίκη έχει επικρατήσει στο Buckingham με τις απαγορευμένες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana που κυκλοφόρησαν! Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να τις εξαφανίσει ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν τα κατάφερε!

Μπορεί η Ελισάβετ να κατάφερε να "διώξει" νωρίς την Diana από το παλάτι, πριν ακόμα εκείνη καταφέρει να κάνει κουμάντο, φαίνεται ωστόσο πως η Βασίλισσα δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο!

Συγκεκριμένα, οι paparazzi έδιναν και έπαιρναν την εποχή που η Diana έφυγε από το παλάτι, και τη συνέλαβαν σε πολλές προσωπικές στιγμές!

Μία από αυτές ήταν μία εκδρομή της στην παραλία, στην οποία φορούσε μπικίνι! Βέβαια μία τέτοια φωτογραφία δεν είναι επιτρεπτό να κυκλοφορεί από τη μητέρα του διαδόχου, ωστόσο η Ελισάβετ δεν μπόρεσε να κάνει για να τις καταστρέψει!

Μάλιστα πολύ πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα και η διαθήκη της Diana, προκαλώντας σάλο στο παλάτι!

νταιάνα φωτογραφίες

Σάλος στο Buckingham! Τραβάει τα μαλλιά της η Ελισάβετ! Η Diana ήταν συγγενής του πιο ισχυρού άνδρα της Αγγλίας!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε για την Diana και το γεγονός ότι ήταν συγγενής του πιο ισχυρού άνδρα της Αγγλίας εκείνη την εποχή. Η Ελισάβετ τραβάει τα μαλλιά της τώρα που το έμαθε!

Οι δυο κυρίες δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά και αυτό ήταν εμφανές από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση. Η Ελισάβετ μάλιστα πολλές φορές έχει εμπλακεί σε φήμες γύρω από το τροχαίο της αγαπημένης λαίδης.

Η ίδια η Βασίλισσα άλλωστε είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Όπως έγινε γνωστό λίγο καιρό μετά το θάνατό της ωστόσο, η Diana δεν ήταν γαλαζοαίματη, ήταν όμως αριστοκράτισσα της οικογένειας των Σπένσερ.

Της ίδιας οικογένειας ήταν και ο ιστορικός πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ουίνστον Τσόρτσιλ.

τσόρτσιλ συγγενής της Diana

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Έσκασε ακόμη μία "βόμβα" μεγατόνων στο Buckingham! Έξαλλη έγινε η Ελισάβετ γιατί η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση!

Η πριγκίπισσα Diana ήταν αυτή που έφερε νέο αέρα στο παλάτι. Μία κατά τ' άλλα ανεπιθύμητη νύφη για το διάδοχο του θρόνου, ήρθε για να αλλάξει όλη την ιδιοσυγκρασία της βρετανικής βασιλικής οικογένεια.

Σείεται το Buckingham! Ποιά Camilla; Ο Κάρολος έβγαινε και με την αδερφή της Diana!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η αγαπημένη λαίδη αποφάσιζε να ξεφύγει από το καθιερωμένο πρωτόκολλο, γεγονός που εξόργιζε την Ελισάβετ η οποία δεν τη συμπάθησε από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο δείγμα "ανυπακοής" της Diana ήρθε ήδη από το γάμο της.

Συγκεκριμένα, η παράδοση επιτάσσει την νύφη να πει τη λέξη "υπακούω" στους όρκους τους για τον σύζυγό της. Η Diana ωστόσο, που ήταν νέα γυναίκα με φρέσκες απόψεις αποφάσισε χωρίς να ενημερώσει κανέναν, να βγάλει τη λέξη αυτή από τους όρκους της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε έξαλλη με το περιστατικό ενώ έκτοτε ξεκίνησε μια σειρά από "απρέπειες" που έκαναν την Diana ανεπιθύμητη για το παλάτι.

Ο μόνος γάμος στον οποίο είδαμε να συμβαίνει το ίδιο, ήταν ο γάμος του πρωτότοκου γιου της Diana, William, όπου η Kate Middleton αποφάσισε επίσης να παραλείψει τη λέξη "υπακούω".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H Meghan το παράκανε... Έβαλε "χέρι" και στο χρυσό βραχιόλι της Diana!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο παλάτι! Η Meghan ήθελε την τιάρα της Diana αλλά δεν την άφησαν να την πάρει!

Διαβάστε περισσότερα stories στο YouWeekly.gr

Share