Ζωή Λάσκαρη: Αδιανόητο περιστατικό στο μνημόσυνο! Το τραγούδι που ακούστηκε στις 40 μέρες που θα σας κάνει να κλάψετε!

Όντως τώρα; Δεν πάει το μυαλό σας!

Ζωή Λάσκαρη: Αδιανόητο περιστατικό στο μνημόσυνο! Το τραγούδι που ακούστηκε στις 40 μέρες που θα σας κάνει να κλάψετε!

Αδιανόητο περιστατικό στο μνημόσυνο για την Ζωή Λάσκαρη! Το τραγούδι που ακούστηκε στις 40 μέρες που θα σας κάνει να κλάψετε και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας για κανέναν απολύτως λόγο...

Ένα απίστευτο περιστατικό από το μνημόσυνο της Ζωής Λάσκαρη μετέφερε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η επιλογή του μουσικού επιμελητή να βάλει τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, έκανε την παρουσιάστρια να μοιραστεί το τραγελαφικό περιστατικό που έκανε πολλούς να κλάψουν από γέλια ή από... κλάματα με τους φίλους της.

«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη δεν κέρδισε το συγκεκριμένο τραγούδι, ήταν σουρεάλ το σκηνικό που έζησα πριν λίγες μέρες. Μία παρευρισκόμενη είχε αυτό το ringtone είχε ξεκινήσει η ψαλμωδία του μνημόσυνου, αρχίζει και χτυπάει, κάποια στιγμή της λένε «Κυρία μου, κάτι χτυπάει στην τσάντα σας»!της είπα Αυτή έφυγε, δεν την ήξερα εγώ, κάποιες φορές έρχονται άνθρωποι που θέλουν απλά να δουν την οικογένεια από κοντά!» είπε απλά η παρουσιάστρια.

Θυμάστε και το περιστατικό που είχε γίνει στην κηδεία; Τι φώναζαν;

Ζωή Λάσκαρη: Το δεύτερο περιστατικό ντροπής από την κηδεία της που έρχεται στο φως! Τι είχε συμβεί; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για το τι είχε συμβεί στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Ένα δεύτερο περιστατικό ντροπής που έρχεται στο φως μετά από 2 χρόνια και λίγοι γνώριζαν!

Κι όμως έφτασαν να ακουστούν και τέτοιες ατάκες στην εξόδιο στις 22 Αυγούστου του 2017 ακολουθία στον ιερό ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τη σπουδαία Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Το πλήθος του κόσμου ήταν μεγάλο και όπως ήταν φυσικό, υπήρχε έντονη συμφόρηση. Λογικό και επόμενο λοιπόν ήταν να υπάρχει στο σημείο και τροχονόμος, που συντόνιζε την κίνηση των οχημάτων που έφταναν και αναχωρούσαν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος που ήταν στο σημείο έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της. Οι φωνές της ήταν έντονες, όμως ήταν φυσιολογικό λόγω του πλήθους να μιλά κατ’ αυτόν τον τρόπο. «Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ! Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες», ανέφερε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε και ένταση καθώς με νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. «Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε μια κίνηση στην κηδεία τους που έφερε δάκρυα...