Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η τρίτη γυναίκα που κέρδισε στο παιχνίδι! Θυμάστε τις άλλες δυο;

Αναδρομή στο παρελθόν!

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η τρίτη γυναίκα που κέρδισε στο παιχνίδι! Θυμάστε τις άλλες δυο;

Μια αναδρομή στο παρελθόν θα σας κάνουμε σήμερα εμείς εδώ στο Youweekly.gr! Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να βγήκε νικήτρια του περσινού Survivor αλλά ήταν η τρίτη γυναίκα που κέρδισε το παιχνίδι! Πριν από αρκετά χρόνια το είχαν κερδίσει κι άλλες δυο που σίγουρα δεν θυμάστε!

Το Survivor Ελλάδας (αγγλικά: Survivor Greece) είναι η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχει προβάλλει 7 κύκλους.

Οι κύκλοι 1, 2, 3 & 4 προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ στις αρχές του 2017 τα δικαιώματα του reality αγόρασε το ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, και λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον έκτο κύκλο το 2018 και τον έβδομο κύκλο το 2019. Στην Κύπρο, το Survivor προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ, ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα.

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων ανέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο Γιάννης Αϊβάζης, του 5ου έως τον 7ο ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ στον 6ο και τον 7ο κύκλο δεύτερος παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιανός. Οι τρείς πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος και ο 7ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Και πάμε στο θέμα μας, λοιπόν!

Το 2003 την πρώτη θέση πήρε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου!

Survivor νικητές

Το 2006 η Ντέρια Ντουρμουσλάρ

Και φυσικά το 2019 η δικιά μας Κατερίνα Δαλάκα!

Με πληροφορίες από Βικιπαίδεια!

Να σας θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό "έσκασε" αποκλειστικό "βόμβα" πως επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το παιχνίδι!

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε δεύτερη! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που "επιβίωσε" δύο φορές!

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να νίκησε το Survivor, ήρθε όμως δεύτερη σε μία πρωτοτυπία! Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη παίκτρια που τόλμησε μπήκε στο παιχνίδι και "επιβίωσε" όχι μία αλλά δύο φορές.

Μία άλλη κατέχει αυτή την πρωτιά και έρχεται από τα παλιά.

Ο λόγος για τη Νάντια Ζαγκλή, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά, το 2006, στο ελληνοτουρκικό παιχνίδι, το οποίο έγινε στον Παναμά και παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Εκεί άλλαξε η ζωή της, διότι γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τούρκου Σελίμ. Έζησε μαζί του για αρκετά χρόνια και, μάλιστα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Τελικά, τα σχέδιά τους για κοινή ζωή ακύρωσαν η απόσταση και ο χρόνος.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι αυτό νικητής ήταν ο Ντεριά Ντουρμουσλάν ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Στο πρώτο Survivor, όμως, την ξεχώρισε και ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού και κράτησε την εικόνα και το όνομά της. Έτσι, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, της πρότεινε να λάβει μέρος στο Αll Star τουρκικό παιχνίδι.

Όπως είπε η ίδια, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, στον Σκάι, πίστευε ότι θα μείνει μια εβδομάδα το πολύ. Μιας που οι άλλοι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, ήταν πολύ γυμνασμένοι και αθλητικοί.

Ήταν η μοναδική Ελληνίδα, οι άλλοι 23 ήταν από την Τουρκία. Μόνο ένας εξ αυτών μιλούσε αγγλικά και μπορούσε να συνεννοηθεί.

Όπως αποκάλυψε, υπήρχαν καθημερινές εντάσεις μεταξύ των ανδρών και αρκετές φορές έπεσε ξύλο. «Εγώ ήμουν πάντα έξω από τους καυγάδες, διότι δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν», ανέφερε.

Νάντια Ζαγκλή