Σκάνδαλο στο Buckingham! Οι γονείς της Diana χώρισαν όταν ήταν 7 ετών! Η αποκάλυψη για κακοποίηση!

Όσα δεν γνωρίζαμε για τα παιδικά της χρόνια!

Σκάνδαλο στο Buckingham! Οι γονείς της Diana χώρισαν όταν ήταν 7 ετών! Η αποκάλυψη για κακοποίηση!

Στη φόρα έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την παιδική ζωή της πριγκίπισσας Diana! Ξέσπασε σκάνδαλο στο Buckingham όταν αποκαλύφθηκε πως οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 7 ετών και βγήκαν στη φόρα πράγματα για κακοποίηση!

Η πριγκίπισσα ήταν ακτιβίστρια, μητέρα, fashion icon και ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα. Αν και έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο προσκήνιο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα που πιθανώς ο κόσμος δεν γνωρίζει για την αγαπημένη πριγκίπισσα.

Από την αγαπημένη της σχεδιάστρια μόδας, το αγαπημένο της συγκρότημα, την ζωή της προτού γίνει πριγκίπισσα αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο διαπαιδαγώγησης και ανατροφής των παιδιών της.

Ήταν το τέταρτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δύο αδερφές, την Σάρα (τώρα λαίδη Σάρα ΜακΚόρκουντέιλ) και την Τζέιν (τώρα λαίδη Τζέιν Φέλλοους) και έναν μικρότερο αδερφό, τον Τσαρλς Σπένσερ. Ο άλλος αδερφός της, Τζον Σπένσερ, πέθανε λίγες ώρες μετά την γέννησή του τον Ιανουάριο του 1960, ενάμισι χρόνο προτού γεννηθεί η Νταϊάνα.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 7 ετών

Οι γονείς της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Φρανς Σαντ Κιντ και Έντουαρντ Τζον Σπένσερ, χώρισαν όταν ήταν μόλις 7 ετών. Οι γονείς της είχαν μια ταραχώδη σχέση και η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κατονομάσει την απιστία και την κακοποίηση ως κάποιους από τους λόγους του χωρισμού.

Να σημειωθεί όμως πως αποκαλύφθηκε ότι κι εκείνη ήταν άπιστη στην σχέση της με τον Κάρολο!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Η Diana ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχουμε στο Buckingham με την πριγκίπισσα Diana. Άνθρωπος που γνωρίζει την βασιλική οικογένεια αποκάλυψε πως ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου.

Οι αποκαλύψεις για την ζωή τους δεν σταματούν. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας, ωστόσο όπως φαίνεται είχε μια πολυτάραχη ζωή και μυστικά που λίγοι γνώριζαν.

Μετά την είδηση πως η αδερφή της Diana διατηρούσε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο ανεκπλήρωτος έρωτας που έζησε η πριγκίπισσα της Ουαλλίας με τον αδελφό του, πρίγκιπα Andrew.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Andrew Morton η Diana ήθελε να παντρευτεί τον Andrew και το έλεγε από μικρή. Και μάλλον τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση πως η Diana στοιχειώνει το Buckingham! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ σοκάρει.