Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αννίτα Πάνια: "Δεν ήθελα να κάνω παιδί! Με αυτόν τον άντρα το παιδί με διάλεξε!" - Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την ίδια!

Αδιανόητο! Ο μεγάλος της έρωτας στο φως!

Αννίτα Πάνια:
STORIES 17.01.2020 11:50

"Δεν ήθελα να κάνω παιδί! Με αυτόν τον άντρα το παιδί με διάλεξε!" λέει η Αννίτα Πάνια! Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την ίδια σε συνέντευξη κόλαφο! Τι έχει συμβεί;

Η Αννίτα Πάνια ρωτήθηκε από το Νίκο Μουτσινά για το πως είναι ως μητέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι με τον Νίκο Καρβέλα τής ξύπνησε το μητρικό ένστικτο και θέλησε να κάνει ένα παιδί.

«Είμαι τύπου τον λατρεύω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη και λατρεία και καψούρα για αυτόν. Ο γιος μου δε γουστάρει που είναι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί. Δεν θέλει να μιλάμε για αυτόν», είπε η Αννίτα Πάνια και συνέχισε μιλώντας για την ευτυχία να γνωρίσει τον Νίκο Καρβέλα: «Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου.

Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί γιατί με άλλον άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Δηλαδή δεν το είχα εγώ το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Με αυτόν τον τύπο… μάλλον με διάλεξε το παιδί, αυτό που λες».

Η ίδια συγκλόνισε μιλώντας και για τον θάνατο του πατέρα της...

Αννίτα Πάνια: Αυτός ο άντρας είναι η αδυναμία της! Του έστειλε ένα φορτηγάκι γεμάτο με...

Αυτός είναι ο άντρας που η Αννίτα Πάνια έχει μεγάλη αδυναμία. Στην ονομαστική του εορτή του έστειλε ένα φορτηγάκι γεμάτο με δώρα μόνο για εκείνον.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς γιορτάσει και η διάθεση του στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν πολύ ανεβασμένη.

Μάλιστα, οι συνεργάτες του από το ξεκίνημα κιόλας του έκαναν μια όμορφη έκπληξη, ενώ μετά εισέβαλε στο πλατό η γυναίκα που κάθε φορά τον "τρελαίνει".

Ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν να του ευχηθούν ήταν και η Αννίτα Πάνια. Εκτός του ότι τον πήρε τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής, του έστειλε και ένα φορτηγάκι γεμάτο δώρα.

Αννίτα Πάνια Νίκος Μουτσινάς

Αννίτα Πάνια: Νεκρό παιδί από την εκπομπή της! Το περιστατικό από το παρελθόν που "μαύρισε" το χαμόγελό της!

Νεκρό παιδί από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Το περιστατικό από το παρελθόν που "μαύρισε" το χαμόγελό της! Τι είχε συμβεί;

Μια από τις εκπομπές της που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ήταν τον Μάιο του 2017 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο ενός παιδιού που αναδείχθηκε μέσα από την δική της εκπομπή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αννίτα Πάνια: Με πρησμένα χείλη και μαύρα γυαλιά! Δείτε την αδιανόητη φωτογραφία!

Αννίτα Πάνια: Αδιανόητο! Πήγε να τον φιλήσει και φάνηκαν τα πάντα κάτω από την κοντή φούστα της!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share