Νίκος Μουτσινάς: H γυναίκα που "πετάχτηκε" μπροστά του και τον "τρέλανε"! Το πρόσωπο της το γνωρίζετε...

Την λατρεύει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: H γυναίκα που

Αυτή είναι γυναίκα που "πετάχτηκε" μπροστά στον Νίκο Μουτσινά και τον "τρέλανε". Το πρόσωπο της το γνωρίζετε όλοι, καθώς έχει βρεθεί ξανά στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής σήμερα έχει την γιορτή του και από νωρίς δέχεται τις πιο θερμές ευχές από του συνεργάτες του στον ΣΚΑΙ και όχι μόνο.

Με την έναρξη σήμερα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε από το συγκρότημα Alcatrash ένα γιορτινό τραγούδι και η αγαπημένη του Βάνια του έδωσε μια ανθοδέσμη με λουλούδια.

Βέβαια οι εκπλήξεις δεν έμειναν μόνο εκεί. Ξαφνικά εισέβαλε στο πλατό και η Λένα Ζευγαρά την οποία ο παρουσιαστής λατρεύει και έχει πάει και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που δεν αποχωρίζεται! Η φωτογραφία από παιδιά!

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που ο Νίκος Μουτσινάς δεν αποχωρίζεται. Η φωτογραφία που δημοσίευσε από τότε που ήταν παιδιά.

Ο παρουσιαστής έχει δει μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Καλό Μεσημεράκι» με την τηλεθέαση να μένει σταθερά στα ύψη.

Ένας είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει να αποχωριστεί όπως και δεν έκανε όταν έφυγε από το Open. Ο λόγος για την Ματίνα Νικολάου, με την οποία συνεργάζονται και στην θεατρική παράσταση Βερβερίτσα.

Με αφορμή, ενός post που έκανε σελίδα θαυμαστών του Νίκου Μουτσινά, ο παρουσιαστής ανέβασε τη φωτογραφία του και της Βάνιας από όταν ήταν παιδιά.

Νίκος Μουτσινάς γυναίκα φωτογραφία

Έπαιξε ρόλο και η αλλαγή καναλιού; Πώς νιώθεις στον ΣΚΑΪ;

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε και πολλά κανάλια, παρ’ όλα αυτά δεν είχα δουλέψει ποτέ στον ΣΚΑΪ. Είχε λοιπόν ένα έξτρα ενδιαφέρον για μένα αυτή η πρόκληση. Να δουλέψω σε ένα κανάλι που κάνει μια αλλαγή και επίσης μια στροφή προς τη μυθοπλασία. Μου άρεσε λοιπόν να ενταχθώ σε αυτή την προσπάθεια. Δεν είχε κιόλας παρόμοια εκπομπή. Οπότε έγιναν οι σχετικές κουβέντες, που δεν είχαν όμως να κάνουν με το οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με το κομμάτι της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας, που για μένα παίζουν βασικό ρόλο».

Από τα σχόλια που έχεις κάνει στην εκπομπή εδώ και δύο χρόνια, έχεις ποτέ σκεφτεί πως ίσως στενοχώρησες κάποιον;

«Είναι πολύ πιθανό! Όχι βέβαια σε βαθμό τραγικό, αλλά σίγουρα μια δυο φορές κάτι θα μου έχει ξεφύγει. Μπορεί, ας πούμε, να μην ήξερα μια κατάσταση και να είπα κάτι για πλάκα. Επειδή όμως ο άλλος δεν ήταν στα καλύτερά του, να στενοχωρήθηκε. Τέτοια περιστατικά όμως πιστεύω πως είναι πολύ λίγα και σίγουρα δεν ήταν από πρόθεση».