Ολυμπία Χοψονίδου: Γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο!

Τα 2 της παιδιά γεννήθηκαν έτσι!

Ολυμπία Χοψονίδου: Γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο που προκάλεσε εντύπωση! Ποιος ο απίστευτος λόγος; Φαίνεται αδιανόητο!

Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη πέντε παιδιά η Χοψονίδου ασχολείται πολύ με τα social media, και μάλιστα ζητάει από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ίδια έχει αποκαλύψει πολλά για τις γέννες της, αφού κάποια από τις διαδικτυακές της φίλες ήξερε ότι στις γέννες των δύο κοριτσιών της έκανε καισαρική.

Έτσι την ρώτησε:

«Λόγω των καισαρικών στα κορίτσια σας και το 6ο θα γεννηθεί με καισαρική;» και η Χοψονίδου απάντησε: «Μάλλον» δείχνοντας την λύπη και την αγωνία της για αυτή την προοπτική. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται δύσκολο από ιατρικής άποψης μετά από τοκετό με καισαρική να γεννηθεί παιδάκι φυσιολογικά, εμείς όμως της ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Την έχετε δει πως ήταν όταν πήρε εξιτήριο; Καλλονή!

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά!

H Ολυμπία Χοψονίδου πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά και έχει γίνει viral!

Ήταν στις αρχές του χρόνου όταν η Ολυμπία αποφάσισε κάνει το περιβόητο 10 years challenge! Η ίδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 10 χρόνια με τη μόνη διαφορά ότι πλέον έχει 6 παιδιά!

Η ίδια, όταν είχε πάει να γεννήσει τον Θανάση Σπανούλη, ήταν βαμμένη με ελαφριά μάσκαρα και ρουζ! Ο Βασίλης Σπανούλης, είχε τραβήξει την φωτογραφία με τους δυο τους και η Ολυμπία έκανε την αποκάλυψη στις 2/1! Δείτε την και πείτε μας... δεν είναι υπέροχη;

Έχετε δει και πώς είναι το κορμί της πριν γεννήσει το 6ο της παιδί;