Ράνια Θρασκιά: Ο κήπος έξω από το σπίτι της είναι ολόκληρο στάδιο! Έχει άπειρα ροζ λουλούδια...

Το μάτι δεν φτάνει για να τον δει... όλο αμέσως!

Ράνια Θρασκιά: Ο κήπος έξω από το σπίτι της είναι ολόκληρο στάδιο! Έχει άπειρα ροζ λουλούδια...

Ο κήπος έξω από το σπίτι της Ράνιας Θρασκιά είναι ολόκληρο στάδιο! Έχει άπειρα ροζ λουλούδια και εμείς έχουμε φωτογραφία! Τώρα αν πούμε πως δεν ζηλεύουμε... Ε θα είναι ψέμματα!

Η Ράνια Θρασκιά τα τελευταία χρόνια απέχει από τη τηλεόραση αλλά έχει ρίξει το βάρος στην οικογένειά της και στις σπουδές της στην ψυχολογία.

Σήμερα περνάει οικογενειακές στιγμές σπίτι της και πρόσφατα «ανέβασε» μια φωτογραφία από τον κήπο της που είναι πραγματικά αξιοζήλευτος. Όπως θα δείτε, έχει άπειρα ροζ λουλούδια και είναι φτιαγμένος με πολύ μεράκι. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι για να διατηρηθεί ένας τόσο μεγάλος κήπος θέλει πολλή προσοχή και φροντίδα!

Δείτε την φωτογραφία από το σπίτι της:

Ράνια Θρασκιά το σπίτι της

Έχετε δει και την ηλικία της; Δεν πάει το μυαλό σας πόσο είναι!

Ράνια Θρασκιά: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τεράστια βιβλιοθήκη! Πόζαρε μέσα και έκανε χαμό!

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Ράνια Θρασκιά έχει τεράστια βιβλιοθήκη! Πόζαρε μέσα και έκανε χαμό, αφού τα likes στο Instagram έπεφταν σαν... χαλάζι!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και φυσικά το σπίτι της, δεν θα μπορούσε να μην είναι άψογα διακοσμημένο.

Η Ράνια Θρασκιά το έχει επιμεληθεί προσωπικά και μέσα στο σαλόνι της ξεχωρίζει μια τεράστια βιβλιοθήκη. Η ίδια, γεμάτη περηφάνια πόζαρε μπροστά και εμείς εντοπίσαμε το σούπερ δέντρο της! Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Ράνια Θρασκιά: Για πρώτη φορά! Μας ανοίγει το σπίτι της και μας δείχνει τις προετοιμασίες για το Πασχαλινό τραπέζι! Ο στολισμός που «έκλεψε» την παράσταση!

Η Ράνια Θρασκιά πέρασε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα με την οικογένεια της.

Η όμορφη δημοσιογράφος, μας «άνοιξε» το σπίτι της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το στολισμό για το Πασχαλινό τραπέζι, αλλά και τις προετοιμασίες με τα κουλουράκια.

Η Ράνια Θρασκιά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, την φωτογραφία από την υπέροχη τραπεζαρία της και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:


«Αν τα μάτια μας ακουμπάνε με εμπιστοσύνη και αγάπη σε εκείνους τους μοναδικούς ανθρώπους που γεμίζουν το γιορτινό μας τραπέζι, τότε είναι Πάσχα...Από μένα και την οικογένειά μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα αγαπημένοι μου»

Όσο για τα υπέροχα Πασχαλινά κουλουράκια; Η δημοσιογράφος είπε: «Το τρίτο ταψί! Περιμένει τη σειρά του για το φούρνο... Η πιο νόστιμη συνταγή του κόσμου για Πασχαλινά κουλουράκια, από την αγαπημένη μου »

Επί της ευκαιρίας... την έχετε δει με μαγιό;