Κάτια Ζυγούλη: Το σώμα της συζύγου του Ρουβά προκαλεί ταραχή! Με την ηλικία της θα πάθετε πλάκα...

Αδιανόητο! Φαίνεται πολύ μικρότερη!

Κάτια Ζυγούλη: Το σώμα της συζύγου του Ρουβά προκαλεί ταραχή! Με την ηλικία της θα πάθετε πλάκα...

Το σώμα της Κάτιας Ζυγούλη, της συζύγου του Σάκη Ρουβά προκαλεί... ταραχή. Με την ηλικία της θα πάθετε πλάκα, αφού φαίνεται πολύ μικρότερη.

Είναι από τις πιο γοητευτικές και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της.

Η Κάτια Ζυγούλη, γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1978 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elit Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate Of The Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Στην συνέχεια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Το 2003 γνώρισε τον Σάκη Ρουβά σε μια διαφήμιση και σήμερα στα 41 της χρόνια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί του και έπειτα από 4 γέννες διατηρεί ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα.

Σάκης Ρουβάς: Περνάει την Κάτια Ζυγούλη μόνο 5 πόντους! Αυτό είναι το ύψος τους...

Κι όμως ο Σάκης Ρουβάς περνάει την Κάτια Ζυγούλη μόνο 5 πόντους! Αυτό είναι το ύψος τους και δεν είναι τόσο ψηλοί όσο φαντάζεστε!

Ο Σάκης Ρουβάς (Μαντούκι Κέρκυρας, 5 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας, και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του '80. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Κάτια Ζυγούλη: Πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση...

Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί "Άντρας της χρονιάς", έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards. Το 2009, το περιοδικό "Down Town", του έδωσε τον τίτλο "Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας", ενώ το "Forbes" τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Όσο για το ύψος του; Είναι 1,83 μ.

Το ύψος που έχει και η Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια (Αικατερίνη) Ζυγούλη (Θεσσαλονίκη, 3 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα μοντέλο.Γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1978 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elit Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate Of The Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα γιατί ένιωθε μοναξιά στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί δύο φορές "Μοντέλο της Χρονιάς" από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες.

Το 2010, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία "Επικίνδυνες Μαγειρικές" με τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το 2015, παρουσίασε το fashion show "MadWalk - The Fashion Music Project by Aperol Spritz".

Έχει συνεργαστεί επίσης, κατά καιρούς, με τις εταιρίες "Beautin Collagen" (2014), "L' Oreal Paris Greece" (2015), "Bebanthol Face Greece" (2018-). Το ύψος της είναι 1,78 μ.