Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί ο αδερφός του! Στο σύνθετο στο σαλόνι του έχει φωτογραφίες του...

Η κίνηση που φέρνει ρίγη συγκίνησης!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί ο αδερφός του! Στο σύνθετο στο σαλόνι του έχει φωτογραφίες του...

Συγκινεί ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη σχεδόν τέσσερα χρόνια από το θάνατο του. Στο σύνθετο στο σαλόνι του, έχει φωτογραφίες του.

Δεν έχει περάσει λεπτό που η οικογένεια του να μην το σκέφτεται, αφού έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά και τους συγκλόνισε όλους.

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Φίλιππος ο οποίο έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, στο σαλόνι του και συγκεκριμένα στο σύνθετο έχει βάλει φωτογραφίες του αείμνηστου τραγουδιστή και με την κίνηση αυτή συγκινεί.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μπέμπα του ξαπλωμένοι στον καναπέ.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η αλλαγή μέσα στο μαγαζί του. Πού έβαλαν το όνομά του;

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του! Η φωτογραφία με το γιο του που συγκινεί!

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη. Η φωτογραφία που δημοσίευσε με το γιο του και την εικόνα του, συγκινεί.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, δεν έχει ξεχάσει λεπτό τον αδερφό του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη το, η οποία κοιτά με αφοσίωση ένα βίντεο του θείου της.

Στην λεζάντα του έγραψε: «Βλέποντας τον θείο με τόση αφοσίωση και αγαπη!!!! #pantelis_pantelidis #monopantelos #pq #pantelispantelidis #athina».

undefined

Παντελής Παντελίδης: Συγκινητική αποκάλυψη από τον αδερφό του λίγο πριν τα 4 χρόνια από το θανατηφόρο τροχαίο! Δείτε την φωτογραφία!

Συγκινητική αποκάλυψη από τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν τα 4 χρόνια από το θανατηφόρο τροχαίο! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ο τραγουδιστής έχασε την ζωή του! Σε ένα μήνα και κάτι κλείνουν 4 χρόνια από το τραγικό εκείνο συμβάν!

Ωστόσο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στο φως λεπτομέρειες από το τροχαίο, όπως το γράμμα που βρέθηκε πάνω στον τάφο του τραγουδιστή...

Παρά τον χαμό του, λοιπόν, τα τραγούδια του ακόμα σημειώνουν τρομερή επιτυχία και ακούγονται παντού! Πριν από 6 ημέρες, ο μικρός του αδερφός Κωνσταντίνος δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία έδειχνε πως σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό τα τραγούδια του Παντελίδη είχαν κατακτήσει τις πρώτες 10 θέσεις και είχαν βγει καλύτερα στην 50αδα!

Δείτε την ανάρτησή του:

Παντελίδης