Σάλος στο Buckingham! Η Diana ξεφτίλισε τον Κάρολο στο μήνα του μέλιτος! Οι σκηνές που ήθελε να «κάψει» η Ελισαβετ!

Το πρόσωπο της την "πρόδωσε"!

Σάλος στο Buckingham! Η Diana ξεφτίλισε τον Κάρολο στο μήνα του μέλιτος! Οι σκηνές που ήθελε να «κάψει» η Ελισαβετ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε για την Diana! Ξεφτίλισε τον Κάρολο ήδη από τον μήνα του μέλιτος! Τις σκηνές αυτές, ήθελε να τις "κάψει" η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά τελικά βγήκαν στην επιφάνεια!

Η Diana ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Κάρολο από την πρώτη στιγμή, ωστόσο η άτυχη λαίδη γνώρισε πως η μοίρα της είχε παίξει άσχημο παιχνίδι.

Εκείνος, τρελά ερωτευμένος με την Καμίλα, προσπαθούσε να δείξει την ευτυχία του με την Diana παίζοντας έναν ρόλο.

Έτσι στο ταξίδι του μέλιτος, η Diana, που γνώριζε τον έρωτα του Καρόλου με την Καμίλα, ήταν πολύ στεναχωρημένη και μάλιστα δε δίστασε να πετάξει και μία ειρωνική ατάκα στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν πώς είναι το να είσαι παντρεμένη: «Το συστήνω ανεπιφύλακτα» είπε η Diana και το πρόσωπο της ξίνισε αμέσως!

Φρίκη στο Buckingham! Κυκλοφόρησαν οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Diana που ήθελε να εξαφανίσει η Ελισάβετ!

Φρίκη έχει επικρατήσει στο Buckingham με τις απαγορευμένες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana που κυκλοφόρησαν! Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να τις εξαφανίσει ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν τα κατάφερε!

Μπορεί η Ελισάβετ να κατάφερε να "διώξει" νωρίς την Diana από το παλάτι, πριν ακόμα εκείνη καταφέρει να κάνει κουμάντο, φαίνεται ωστόσο πως η Βασίλισσα δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο!

Συγκεκριμένα, οι paparazzi έδιναν και έπαιρναν την εποχή που η Diana έφυγε από το παλάτι, και τη συνέλαβαν σε πολλές προσωπικές στιγμές!

Μία από αυτές ήταν μία εκδρομή της στην παραλία, στην οποία φορούσε μπικίνι! Βέβαια μία τέτοια φωτογραφία δεν είναι επιτρεπτό να κυκλοφορεί από τη μητέρα του διαδόχου, ωστόσο η Ελισάβετ δεν μπόρεσε να κάνει για να τις καταστρέψει!

Μάλιστα πολύ πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα και η διαθήκη της Diana, προκαλώντας σάλο στο παλάτι!

νταιάνα φωτογραφίες