Ράνια Θρασκιά: Η αγνώριστη φωτογραφία από την εφηβεία της! Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια!

Άλλος άνθρωπος!

Ράνια Θρασκιά: Η αγνώριστη φωτογραφία από την εφηβεία της! Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια!

Η αγνώριστη φωτογραφία της Ράνιας Θρασκιά από την εφηβεία της με την εξομολόγηση για τα δύσκολα εφηβικά χρόνια.

Η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό μέσα από την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα χρόνια που περνάει κάθε κοπέλα τότε.

«Τα κορίτσια κατά την εφηβεία τους βιώνουν πολλά δύσκολα συναισθήματα όπως ανασφάλεια, φόβο, ντροπή και αγωνία. Όλες οι σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και την ψυχή τους, καθιστούν αυτήν τη μακρά περίοδο της εφηβείας εξαιρετικά απαιτητική!

Σκέψου μέσα σε αυτήν τη δύσκολη συνθήκη, να υπάρχουν και σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια σου και να μην είναι σε θέση να σου παρέχει προϊόντα υγιεινής κάθε μήνα κατά την περίοδό σου, ώστε να αναγκάζεσαι να απέχεις από το σχολείο ή τις δραστηριότητές σου... Σε κατακλύζουν αρνητικές σκέψεις και νιώθεις απελπισία. Εσύ και εγώ όμως, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό!» ήταν το μήνυμα της.

Δείτε την φωτογραφία:

Έχετε δει και την ηλικία της; Δεν πάει το μυαλό σας πόσο είναι!

Ράνια Θρασκιά: Ο κήπος έξω από το σπίτι της είναι ολόκληρο στάδιο! Έχει άπειρα ροζ λουλούδια...

Ο κήπος έξω από το σπίτι της Ράνιας Θρασκιά είναι ολόκληρο στάδιο! Έχει άπειρα ροζ λουλούδια και εμείς έχουμε φωτογραφία! Τώρα αν πούμε πως δεν ζηλεύουμε... Ε θα είναι ψέμματα!

Η Ράνια Θρασκιά τα τελευταία χρόνια απέχει από τη τηλεόραση αλλά έχει ρίξει το βάρος στην οικογένειά της και στις σπουδές της στην ψυχολογία.

Σήμερα περνάει οικογενειακές στιγμές σπίτι της και πρόσφατα «ανέβασε» μια φωτογραφία από τον κήπο της που είναι πραγματικά αξιοζήλευτος. Όπως θα δείτε, έχει άπειρα ροζ λουλούδια και είναι φτιαγμένος με πολύ μεράκι. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι για να διατηρηθεί ένας τόσο μεγάλος κήπος θέλει πολλή προσοχή και φροντίδα!

Δείτε την φωτογραφία από το σπίτι της:

Ράνια Θρασκιά το σπίτι της