Σία Κοσιώνη: Έχετε δει την αδερφή του άντρα της; Είναι το εντελώς αντίθετο από εκείνη!

Μοιάζει με τη μαμά της!

Σία Κοσιώνη: Έχετε δει την αδερφή του άντρα της; Είναι το εντελώς αντίθετο από εκείνη!

Το εντελώς αντίθετο από τη Σία Κοσιώνη είναι η αδερφή του άντρα της, Κώστα Μπακογιάννη! Σε περίπτωση που δεν την έχετε δει, εκείνη είναι μελαχρινή!

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι εδώ και χρόνια παντρεμένο με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, τον μικρό Δήμο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, έχει μία αδερφή την Αλεξία, η οποία επιλέγει να μην βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εμείς σας την βρήκαμε!

Η Αλεξία δεν μοιάζει ούτε με τον αδερφό της, αφού θυμίζει στο πρόσωπο τη μαμά της Ντόρα Μπακογιάννη και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τη Σία Κοσιώνη, η οποία είναι ίδια με τη δικιά της μαμά!

Και οι δύο κυρίες ωστόσο είναι εντυπωσιακές.

Αλεξία Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη: Αυτή η γυναίκα είναι η «δίδυμή» της! Δείτε τις στο πρόσωπο, θα μπερδευτείτε!

Αυτή η γυναίκα είναι η «δίδυμη» της Σίας Κοσιώνη! Δείτε τις στο πρόσωπο, θα μπερδευτείτε όπως και εμείς όταν τις είδαμε πλάι πλάι!

Η δημοσιογράφος, πόζαρε μαζί με την πολύ καλή της φίλη και προκάλεσε ταραχές! Έχουν μέχρι και ίδιο κούρεμα στα μαλλιά και όσο να'ναι πάθαμε ένα deja vu!

Μιλάμε για την επίσης δημοσιογράφο Έλενα Παπαδημητρίου, με την οποία η Σία Κοσιώνη μοιάζει πραγματικά σαν δίδυμη στο πρόσωπο, αλλά και στο στιλ! Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Την έχετε δει και πλάι στην πιο μισητή γυναίκα του πλανήτη;

Σία Κοσιώνη: Είδαμε το πριν και το μετά και δεν το πιστεύαμε! Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Το πριν και το μετά της Σία Κοσιώνη είδαμε και δεν το πιστεύαμε. Δεν έχει αλλάξει καθόλου στο πρόσωπο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν περίμενε κανένας διαδικτυακός της φίλους να δει.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το δώρο που δέχτηκε. Ήταν ένα γριφόλεξο με το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του. Όπως μπορείτε να παρατηρήσατε, η παρουσιάστρια δεν αλλάξει και πάρα πολύ, παρά μόνο το κούρεμα της.

«Το πιο πρωτότυπο δώρο που έλαβα φέτος ήρθε απο τον @efkonstantinos! Βγαίνω και σε γριφολεξο! Άλλωστε και η ζωή μας ένας γρίφος είναι που αναζητάμε τη λύση του διαρκώς. Με την ευχή να χαιρόμαστε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της μοναδικής περιπέτειας καθημερινά, σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη, γεμάτη χρονιά!», έγραψε στην λεζάντα της.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει ξανά το πρόσωπο της και το κραγιόν της το αγαπήσαμε!

Σία Κοσιώνη πρόσωπο φωτογραφία