Καφέ της Χαράς: Η Γωγώ του φούρναρη αναστατώνει με το κορμί της! Ο Περίανδρος θα της κρεμούσε... ταμπέλα!

Θα πάθετε πλάκα!

Καφέ της Χαράς: Η Γωγώ του φούρναρη αναστατώνει με το κορμί της! Ο Περίανδρος θα της κρεμούσε... ταμπέλα!

Η Γωγώ η κόρη του φούρναρη στο Καφέ της Χαράς αναστατώνει στο Instagram με το κορμί της. Ο Περίανδρος Πώποτας αν την έβλεπε σήμερα, θα της κρεμούσε... ταμπέλα.

Μπορεί στα νέα επεισόδια της σειράς να μην την βλέπουμε καθώς ζει μόνιμα στο εξωτερικό με τον σύζυγοτης, ωστόσο στο Instagram είναι ενεργή.

Μερικούς μήνες πριν δημοσίευσε στο λογαριασμό της μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της η οποία μας άφησε άφωνους με το κορμί της.

Η Ελένη Λιάσκα περίπου 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς έχει παραμείνει η ίδια και το σώμα της έχει άψογες αναλογίες.

Καφέ της Χαράς Γωγώ

Σειρά ΑΝΤ1

Τι νούμερα έκανε το Καφέ της Χαράς στο τρίτο επεισόδιο στον ΑΝΤ1; Έφεραν τον "πανικό" τα νούμερα...

"Καφέ της Χαράς": Κουκλάρα η γυναίκα του "Λευτέρη Πουλόπουλου"! Είναι γνωστή σκηνοθέτης...

Κουκλάρα η γυναίκα του "Λευτέρη Πουλόπουλου" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Καφέ της Χαράς"! Είναι γνωστή σκηνοθέτης...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η αγαπημένη του σκηνοθέτις Δέσποινα Μαραγκουδάκη πριν από 3 χρόνια.

Ο γάμος και η μίνι δεξίωση που ακολούθησε έγιναν στην ταράτσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με φόντο την Ακρόπολη!

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το ζευγάρι ήθελε έναν αντισυμβατικό γάμο και έτσι η νύφη με τις επτά παράνυφους της μπήκαν στο μετρό, κέρασαν τσικουδιές και τραγουδούσαν το «Σήμερα γάμος γίνεται», ώσπου έφθασαν κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης που τους περίμενε ο γαμπρός με όλους τους καλεσμένους.
Το ζευγάρι ήταν χαλαρό και χαμογελαστό και μετά το γάμο ακολούθησε μεγάλο γλέντι με ποτά, λαχταριστά φαγητά και το παραδοσιακό γαμοπίλαφο.

"Καφέ της Χαράς" - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά!

Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!

Η «Ματούλα» από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε πολύ και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της, με τον οποίο ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη εδώ και χρόνια!

Η Χαρά Σμύρου, έχει μείνει για πάντα συνδεδεμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού με το ρόλο της Ματούλας που υποδύθηκε στη σειρά το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Οι ατάκες της, τα νάζια της, οι προσπάθειες της να καλύψει τον έρωτα του Μπίλι και της Γωγώς, το φλερτ με τον Φατσέα αλλά και τα όνειρά της για μια ζωή μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι, έκαναν τη Ματούλα αναπόσπαστο κομμάτι του σεναρίου του επιτυχημένου σήριαλ του 2003.

Αυτός είναι ο σύζυγος της... Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! Δεν τον έχετε δει ποτέ!


Η πάντα αποφασισμένη και μονίμως ερωτευμένη κόρη της Σώμαινας, όμως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποτελεί μέρος της επιστροφής της σειράς στις οθόνες μας, αφού η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Χαρούλα Σμύρου δεν ζει πια στην Ελλάδα. Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά γενικώς, στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρία τους παιδιά.

Η ηθοποιός που μετά το Καφέ της Χαράς εμφανίστηκε επίσης σε επεισόδια των σειρών Εντιμότατοι κερατάδες και 7 Θανάσιμες πεθερές είναι τουλάχιστον μια δεκαετία με τον άνδρα της ζωής της και πλέον έχει αφήσει πίσω της όπως όλα δείχνουν οριστικά την υποκριτική στην Ελλάδα. Δείτε πώς είναι σήμερα:

Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!