Σία Κοσιώνη: Όλη η αλήθεια για τον μπαμπά της! Δεν είναι αυτός που νομίζετε! Το πραγματικό του όνομα...

Έχει γίνει τεράστιο μπέρδεμα αλλά ιδού ποιος είναι!

Σία Κοσιώνη: Όλη η αλήθεια για τον μπαμπά της! Δεν είναι αυτός που νομίζετε! Το πραγματικό του όνομα...

Όλη η αλήθεια για τον μπαμπά της Σίας Κοσιώνη, αφού δεν είναι αυτός που νομίζετε! Το πραγματικό του όνομα για να δοθεί τέλος στα σενάρια...

Αναληθές δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι: «η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, είναι κόρη του ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Παναγιώτη Κοσιώνη». Όμως ο ισχυρισμός είναι ψευδής.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου Αναστασίας Κοσιώνη ονομάζεται Χρήστος και όχι Παναγιώτης.

Μάλιστα η οικογένεια του πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Κοσιώνη, αναφέρει: «ο εκλιπών έχει τρία παιδιά. Μια κόρη, που είναι δημόσιος υπάλληλος, μια ακόμη καθηγήτρια μουσικής, και έναν γιο, τον Ανδρέα. Η μοναδική σχέση που έχουμε με την δημοσιογράφο Σια Κοσιώνη είναι η συνεπωνυμία.»

Ο ισχυρισμός ότι η δημοσιογράφος Κοσιώνη είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κοσιώνη είναι ψευδής και καταρρίπτεται.

Έχετε δει την αδερφή του άντρα της; Είναι το εντελώς αντίθετο από εκείνη!

Σία Κοσιώνη: Είναι ίδια μέχρι και στο ύψος με την μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της, δύσκολα ξεχωρίζουν...

Η Σία Κοσιώνη είναι ίδια μέχρι και στο ύψος με την μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της, δύσκολα ξεχωρίζουν και σίγουρα θα πάθετε σοκ, όπως πάθαμε κι εμείς!

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη σε απίστευτη φόρμα πήγε για ψώνια με την καλύτερη συντροφιά, τη μητέρα της κυρία Δήμητρα Κοσιώνη, την οποία δεν είχαμε ξαναδεί.

Όπως θα δείτε, η κυρία Δήμητρα Κοσιώνη, είναι ίδια με την κόρη της μέχρι και στο ύψος! Στο πρόσωπο δε, είναι τόσα τα κοινά χαρακτηριστικά της που δύσκολα ξεχωρίζουν. Σίγουρα παλαιότερα, έμοιαζαν σαν δίδυμες! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Η Σία Κοσιώνη για ψώνια με την μητέρα της

Δείτε όμως και την παρουσιάστρια πιο λαμπερή από ποτέ με κόκκινη τουαλέτα!