Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η δικηγόρος της "Βλαχάκη" άλλαξε! Δεν είναι πλέον τόσο «άγρια» όσο την θυμάσαι!

Δεν σας πάει το μυαλό!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η δικηγόρος της
STORIES 21.01.2020 17:36

Η δικηγόρος της τηλεοπτικής "Βλαχάκη" άλλαξε και δεν θα την αναγνωρίσεις! Δεν είναι πλέον τόσο «άγρια» όσο την θυμάσαι στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Η εμφάνισή της θα στην θυμίσει σίγουρα, ωστόσο θα εκπλαγείς με το look της!

Μπορεί εμείς να την γνωρίσαμε ως κολλητή της Ελένης και δικηγόρο της, που ήθελε να "ξεφορτωθεί" τον Κατακουζηνό από το σπίτι, ωστόσο σήμερα έχει αλλάξει αρκετά από τότε!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια παραμένει εξίσου λαμπερή, με την εμφάνισή της να "φέρνει" στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, με μικρές αλλαγές.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος

Έχετε δει και την κυρία Νίτσα.... την μπακάλισσα σήμερα;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την δικηγόρο την θυμάστε; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε!

Την δικηγόρο την θυμάστε από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε.

Μετά το τέλος του κωμικού σήριαλ στο οποίο είχαν ταυτιστεί οι τηλεθεατές με πολλούς χαρακτήρες, η συγκεκριμένη ηθοποιός κάνεις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, ενώ δεν την έχουμε δει ούτε στην τηλεόραση.

20 χρόνια μετά την σειρά, φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Γκλόρια, δίνοντας το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Σκούπα».

Η Έλλη Ρούσσου, η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη, στην πραγματική ζωή, Ελένη Φίλιππα, έχει αλλάξει πολύ, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τους Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τους Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου, από την πιο επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα οι ηθοποιού του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ήταν οι μαθητές του καθηγητή της Βυζαντολογίας ή όπως τον αποκαλούσε η Ελένη του «Κατακουζήνα», με τους οποίους ήταν πολύ αυστηρός.

Ήταν επίσης, οι αιώνιοι φοιτητές του, αφού δεν διάβαζαν καθόλου και δεν περνούσαν το μάθημα του. Μάλιστα, ο ένας ήταν τρελά ερωτευμένος με την Ελένη Βλαχάκη.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Τι κάνουν σήμερα όμως; Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες τους!

Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την κόρη της «Γκαρσόνας β» την έχετε δει; Παίζει σε βίντεο κλιπ και είναι κούκλα!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share