Ρούλα Κορομηλά: Αγνώριστη σε φωτογραφία από το MEGA! Με μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά!

Άλλος άνθρωπος!

Ρούλα Κορομηλά: Αγνώριστη σε φωτογραφία από το MEGA! Με μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά!

Αγνώριστη είναι η Ρούλα Κορομηλά σε φωτογραφία που ήρθε από το παρελθόν όταν είχε την δική της εκπομπή στο MEGA. Φορούσε μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με την καριέρα της να μετράει πολλά... χιλιόμετρα στον χώρο της παρουσίασης.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», η Ρούλα Κορομηλά είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια με το MEGA.

Μάλιστα, είδαμε μετά από καιρό μια φωτογραφία από εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι και έδειχνε εντυπωσιακή. Εξωτερικά η εμφάνιση της μπορεί να έχει αλλάξει λόγω των χρόνων που έχουν περάσει όμως παραμένει όπως πάντα κούκλα.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην σύζυγο της με την γυναίκα και την κόρη του.

Ρούλα Κορομηλά: Μας έβαλε στην ντουλάπα του σπιτιού της και δεν παίρναμε το βλέμμα μας από το πουλόβερ της!

Στην ντουλάπα του σπιτιού της μας έβαλε η Ρούλα Κορομηλά η οποία ήταν γεμάτη, όμως δεν παίρναμε λεπτό το βλέμμα μας από το γαλάζιο πουλόβερ της.

Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στα ρούχα και τα παπούτσια, για αυτό και η ντουλάπα της είναι σαν ένα επιπλέον δωμάτιο στο χώρο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της όπου την είδαμε να ποζάρει με φόντο τα δεκάδες ρούχα και παπούτσια της.

Το βλέμμα μας έπεσε βέβαια κατευθείαν στο πουλόβερ της που ήταν σε ανοιχτό γαλάζιο και πολύ εντυπωσιακό.

Την κουζίνα της με τους λευκούς τοίχους και τον έναν γεμάτο πλακάκια, τον έχετε δει; Εκεί φτιάξει τα αγαπημένα της φαγητά για τους φίλους της.