Χρήστος Μάστορας: Οι Μέλισσες τώρα είναι 3 κάποτε όμως ήταν...5! Θυμάστε τα δυο πρώην μέλη; Αν όχι δείτε τα πρόσωπα τους!

Το συγκρότημα δεν είχε πάντα αυτό το "σχήμα"

Χρήστος Μάστορας: Οι Μέλισσες τώρα είναι 3 κάποτε όμως ήταν...5! Θυμάστε τα δυο πρώην μέλη; Αν όχι δείτε τα πρόσωπα τους!

Μπορεί οι Μέλισσες πλέον να κάνουν καριέρα ως τρεις, κάποτε όμως στο band του Χρήστου Μάστορα ήταν πέντε. Με τον τελευταίο να αποχωρεί το 2017. Θυμάστε πως ήταν τα πρώην μέλη; Αν όχι δείτε τα πρόσωπα τους!

Το συγκρότημα Melisses δημιουργήθηκε το Μάιο του 2008, με τον Χρήστο στο τραγούδι, τον Ιάκωβο στα ντραμς, τον Θάνο στην κιθάρα και τον Κώστα στο μπάσο.

Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές, μέχρι που στην παρέα τους ήρθε και ο Παντελής. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και το όνομα "Melisses", ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το "Κρυφά" και το "Μυστικό". Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο "Mad Day Live", ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο "Κρυφά" κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ενώ το τραγούδι παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνουν για 3 μήνες. Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτους δίσκος, ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το «Κρυφά» και «Κινέζος», με τον οποίο συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision του 2010. Το 2010 έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards.[1]

Το 2012 ο δεύτερος δίσκος τους "ΑΚΟΥ" βραβεύτηκε με χρυσό δίσκο.[2] Το 2013 έλαβαν στα Mad Video Music Awards το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα.

Το 2014 μετακόμισαν από την Cobalt Music στην Panik Records.

Το πρώτο μέλος που αποχώρησε από το αρχικό σχήμα ήταν ο Ιάκωβος Σαμψάκης το 2015. Μάλιστα οι φήμες τότε τον ήθελαν να μην είχε αποχωρήσει και με τις καλύτερες σχέσεις.

Το 2017 ακολούθησε η αποχώρηση του Παντελή Κυραμαργιού.

«Οι περισσότεροι φίλοι εδώ μέσα μου στείλατε αίτημα φιλίας λόγω της συμμετοχής μου στις μέλισσες. Νομίζω λοιπόν ότι οφείλω να σας γνωστοποιήσω την αποχώρηση μου (για καθαρά προσωπικούς λόγους) από το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τα παιδιά είναι ορειβάτες και έχουν νέες κορφές να κατακτήσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω», αναφέρει και καταλήγει: «κρατάω λοιπόν μία μέλισσα στο μπράτσο μου, τους καλύτερους φίλους του κόσμου και εννιά χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις. Μετά τις εμφανίσεις στο Λονδίνο , με τις οποίες θα φτάσουμε τα 800 live, κλείνει για μένα ένας μεγάλος και σπουδαίος κύκλος. Το πόσο αγαπώ και ευγνωμονώ όσους στάθηκαν πλάι μας ως τώρα είναι περιττό να το γράψω. Πάντα με αγάπη! Πάντα μέλισσα» είχε γράψει τότε στην ανάρτηση του.

Ο Παντελής είναι ο δεύτερος από τα αριστερά και ο Ιάκωβος ο πρώτος από τα δεξιά.

Χρήστος Μάστορας: «Έκλεισε» στόματα! Η απάντηση για τις «Μέλισσες» και την διάλυση τους!

Ο Χρήστος Μάστορας «έκλεισε» με την απάντηση του για τις «Μέλισσες» και τις φήμες που έχουν βγει για την διάλυση του συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής με τα υπόλοιπα μέλη, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκαν στο περιστατικό.

«Είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Έχουμε περάσει 10 χρόνια μαζί με απίστευτες στιγμές και συνεχίζουμε», είπε ο Κώστας Μαυρογένης με τον Χρήστο Μάστορα να συμπληρώνει για την διάλυση τους: «Δε θα υπάρξει κανένα διάλειμμα. Οι Μέλισσες είναι εδώ, συνεχίζουν και αγαπιούνται».