Μελίνα Ασλανίδου: Έχετε δει ποτέ την τραγουδίστρια να γυμνάζεται; Τα "κόλπα" της θα σε στείλουν!

Έτσι διατηρεί το κορμί της!

Μελίνα Ασλανίδου: Έχετε δει ποτέ την τραγουδίστρια να γυμνάζεται; Τα

Η Μελίνα Ασλανίδου διαθέτει ένα άψογο κορμί. Έχετε δει ποτέ όμως την τραγουδίστρια στην ώρα που γυμνάζεται; Τα "κόλπα" που κάνει θα σε στείλουν.

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες. Άλλωστε δεν κρύβεται πολλές φορές και από τις ενδυματολογικές της επιλογές που της ταιριάζουν άψογα.

Ωστόσο για να διατηρήσει αυτό το κορμί η ίδια γυμνάζεται εντατικά. Μάλιστα κάνει και pilates. Πρόσφατα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία στο Instagram από την ώρα που γυμναζόταν.

Ομολογουμένως τα κόλπα που κάνει προκαλούν εγκεφαλικά.

Πριν από λίγες ημέρες φόρεσε παντελόνι που της ταίριαζε και που ξεπούλησε αμέσως!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε το πιο τέλειο αθλητικό μπουφάν! Έχει πάνω του δυο χρώματα!

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε το πιο τέλειο και girly αθλητικό μπουφάν. Πάνω του έχει δυο χρώματα και αν θέλεις να είσαι in fashion ακόμη και στο γυμναστήριο τότε πρέπει να το αποκτήσεις.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από τις αναρτήσεις της μετά από συναυλία της στην Κύπρο, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την υπέροχη βραδιά που πέρασε.

Έτσι, πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα απίστευτο αθλητικό μπουφάν σε γκρι και ροζ χρώμα.

Πριν από λίγες ημέρες φόρεσε παντελόνι που ξεπούλησε αμέσως!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε γκρι γούνα και όλοι κοίταγαν αυτό που ήταν δίπλα της! Θα «τρίβετε» τα μάτια σας...

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε γκρι γούνα και όλοι κοίταγαν αυτό που ήταν δίπλα της! Θα «τρίβετε» τα μάτια σας και λογικό μας φαίνεται!

Η τραγουδίστρια, πήγε στην Ρόδο με άψογο look! Έδωσε συναυλία, η οποία και ήταν sold out αλλά παρόλο το κρύο, δεν παρέλειψε να κάνει μια εμφάνιση υπερπαραγωγή!

Έβαλε την γκρι γούνα της και στάθηκε δίπλα στο έλατο του νησιού... Όλοι το κοίταγαν αφού πραγματικά ήταν σχεδόν θεόρατο! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το μεταλλιζέ μπουφάν της;

Μελίνα Ασλανίδου: Το γκρι φόρεμά της, δένει μπροστά και «τσακίζει» ταμία! Εσύ, δεν έχεις ίδιο;

Το γκρι φόρεμα της Μελίνας Ασλανίδου, δένει μπροστά και «τσακίζει» ταμία! Εσύ, δεν έχεις ίδιο; Αν όχι, τρέξε να το πάρεις!

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και έκανε μια εμφάνιση που μας τρέλανε! Η Μελίνα, έβαλε ένα φόρεμα με ιδιαίτερο δέσιμο και βολάν το οποίο για εμάς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν και δεν εντοπίσαμε (ακόμα) ποιας εταιρίας είναι, το μόνο σίγουρο πως μπορείς να βρεις πολλά παρόμοια στην αγορά.

Το χρώμα του είναι πασπαρτού και όλοι οσοι την είδαν από κοντά, συμφωνούσαν στο εξής: Η Μελίνα Ασλανίδου, παρέδωσε μαθήματα μόδας! Ιδού και οι αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου: Εμφανίστηκε με τα πιο κακόγουστα παπούτσια; Η φωτογραφία που δεν έπρεπε ποτέ να «τραβηχτεί»!

Μελίνα Ασλανίδου φόρεμαΜελίνα Ασλανίδου γκρι φόρεμα