Mad Clip: Ο αριθμός της ηλικίας του θα σας «τρελάνει»! Περνάει ακόμη και τον Snik! Δεν του φαίνεται με τίποτα...

Θα πάθετε πλάκα!

Mad Clip: Ο αριθμός της ηλικίας του θα σας «τρελάνει»! Περνάει ακόμη και τον Snik! Δεν του φαίνεται με τίποτα...

Ο αριθμός της ηλικίας του Mad Clip θα σας «τρελάνει» αφού δεν του φαίνεται καθόλου εμφανισιακά. Μάλιστα, περνάει ακόμη και τον Snik.

Ο Mad Clip ή Πίτερ, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έχει τεράστια πέραση κυρίως στα νέα παιδιά με τα τραγούδια του με μετράνε εκατομμύρια views.

Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζατε για εκείνον είναι η ηλικία του, η οποία περνάει ακόμη και του Snik - ακόμη ένα επιτυχημένου ράπερ τραγουδιστή - ο οποίο είναι 30 ετών.

Ο Mad Clip λοιπόν είναι 32 ετών δηλαδή γεννήθηκε το 1988.

Την καταγωγή του Snik από την άλλη την ξέρετε; Δεν πάει το μυαλό σας.

Mad Clip: Με την καταγωγή του θα μείνετε «κάγκελο»! Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από...

Με την καταγωγή του Mad Clip, του ράπερ τραγουδιστή θα μείνετε «κάγκελο». Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και κάπου που δεν πάει το μυαλό σας.

Είναι από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του είδους του, ανάμεσα στον Snik, τον Light, αλλά και τον Sin Boy.

Μπορεί η τραπ μουσική να είναι καινούρια για την Ελλάδα, ωστόσο έχει καταφέρει στα τραγούδια του στο Youtube να αποσπάσει εκατομμύρια views.

Το πραγματικό όνομα του Mad Clip είναι Πήτερ Αναστασόπουλος και είναι γεννημένος στις 5 Μαϊου 1988 στη Νέα Υόρκη και είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ.

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Tus.

Mad Clip: Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του! Με την λευκή γούνα της... «τρέλανε»!

Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του Mad Clip, η οποία με την λευκή γούνα της... «τρέλανε» κόσμο. Μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα».

Την είδαμε για πρώτη φορά και μπορούμε να πούμε πως είναι κούκλα. Η Αρετή είναι 22 χρονών και είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή εδώ και τρία χρόνια.

«Ο Mad Clip είχε έναν διαφορετικό αέρα. Είδα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε» ανέφερε η Αρετή, με τον Mad Clip να συμπληρώνει: «Δεν βιάζομαι να παντρευτώ. Περνάμε καλά. Νιώθω λες και είμαι ήδη παντρεμένος».

Μπορεί ο Mad Clip να μην οδεύει προς τον γάμο, ωστόσο τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Sin boy με την επίσης τραγουδίστρια σύντροφο του.