Σάλος στο Buckingham! Έβαλαν την Diana να γεννήσει με τεχνητούς πόνους επίτηδες! Ποιος ο ρόλος του Κάρολου;

Το μυστικό από την γέννηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ!

Σάλος στο Buckingham! Έβαλαν την Diana να γεννήσει με τεχνητούς πόνους επίτηδες! Ποιος ο ρόλος του Κάρολου;

Αυτή η είδηση προκάλεσε σάλο στο Buckingham! Στην γέννηση του Γουίλιαμ έβαλαν την Diana να γεννήσει με τεχνητούς πόνους επίτηδες! Ποιος ο ρόλος που έπαιξε ο πρίγκιπας Κάρολος;

Στο βιβλίο του Άντριου Μόρτον, «Diana: Her Story», η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αποκαλύψει πως ένιωσε τεράστια πίεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την γέννηση του πρώτου της παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο αφόρητη η πίεση που αναγκάστηκαν να της πρoκαλέσουν τεχνητούς πόνους προκειμένου να γεννήσει – αλλά έπρεπε να επιλέξουν μια ημερομηνία που δεν θα άλλαζε το πρόγραμμα πόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

«Όταν θα γεννούσα τον Γουίλιαμ, έπρεπε να βρούμε μια ημερομηνία που θα ταίριαζε με τον Κάρολο και το πόλο του» αναφέρει στο βιβλίο. «Ο Γουίλιαμ ήρθε στον κόσμο με τεχνητούς πόνους γιατί δεν μπορούσα πλέον να χειριστώ την πίεση του Τύπου, γινόταν όλο και αφόρητη. Ήταν σαν να με παρακολουθούσαν όλοι καθημερινά» πρόσθεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τέλος πάντων, το αγόρι γεννήθηκε, μεγάλος ενθουσιασμός. Ενθουσιασμένοι όλοι, είχαμε μάλιστα καταφέρει να βρούμε μια ημεροημνία όπου ο Κάρολος θα μπορούσε να μην χάσει το πόλο του προκειμένου να γεννήσω εγώ. Αυτό ήταν πολύ καλό, ένιωσα ευγνώμων γι’ αυτό».

Η γέννηση όμως του πρίγκιπα Χάρι είχε τα δικά της θέματα. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέει στο βιβλίο πως ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε πάντα να αποκτήσει μια κόρη.

«Ήξερα ότι ο Χάρι θα ήταν αγόρι επειδή το είχα δει στον υπέρηχο» εξηγεί στο βιβλίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Ο Κάρολος πάντα ήθελε ένα κορίτσι. Ήθελε δύο παιδιά και ήθελε ένα αγόρι. Ήξερα πως ο Χάρι ήταν αγόρι, αλλά δεν του το είπα».

Μάλιστα είπε πως ο πρίγκιπας Κάρολος συνέχισε να εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ο Χάρι ήταν αγόρι, ακόμη και στην βάφτισή του, λέγοντας στην μητέρα της Νταϊάνα: «Ήμασταν τόσο απογοητευμένοι – νομίζαμε ότι θα ήταν κορίτσι».

Και όπως λέει η πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η μητέρα μου, του έπιασε το κεφάλι και του είπε: ‘Θα πρέπει να καταλάβεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις ένα παιδί που είναι φυσιολογικό’. Από τότε ο Κάρολος σταμάτησε να το αναφέρει».

Αν και η σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο βελτιώθηκε λίγο πριν την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέει ότι με τον Κάρολο ήταν «πιο κοντά από ποτέ, και όσο πιο κοντά θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ» στις 6 εβδομάδες λίγο πριν την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

«Τότε ξαφνικά, με την γέννηση του Χάρι, ο γάμος μας διαλύθηκε» τονίζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο βιβλίο, αναφέροντας την σχέση του συζύγου της με την Καμίλα.

Δείτε επίσης το περιστατικό που έκανε και "βούιξε" το Buckingham! Η θαμμένη ιστορία που "καίει" την Diana και την οικογένεια της! Γι' αυτό δεν την ήθελε η Ελισάβετ!

Σεισμός στο Buckingham! Η άγνωστη σχέση του Κάρολου και της Diana! Δεν ήταν μόνο σύζυγος της...

Η άγνωστη σχέση του Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana τότε προκάλεσε σεισμό στο Buckingham! Η αλήθεια όμως είναι ότι η αποκάλυψη ότι δεν ήταν μόνο σύζυγος της προκαλεί σοκ μέχρι και σήμερα!

Η πριγκίπισσα Diana όπως είναι ήδη γνωστό γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της μεγαλύτερης αδερφής της, Σάρα. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Σάρα ήταν για λίγο καιρό ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, κι έτσι τον γνώρισε η Diana.

«Εγώ τους σύστησα» είχε πει η Σάρα. Οι δύο αδερφές ήταν πολύ δεμένες και συχνά ταξίδευαν μαζί, μέχρι τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η ίδια είχε δηλώσει πως η Σάρα ήταν «το μόνο πρόσωπο που μπορώ να εμπιστευτώ».

Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος όμως είναι ότι η Diana και ο Κάρολος ήταν, στην πραγματικότητα, μακρινοί συγγενείς.

Ήταν 16α ξαδέρφια, μακρινοί απόγονοι του βασιλιά Ερρίκου του 7ου. Όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που είναι συγγενής με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα, είναι 12α ξαδέρφια από τον Σερ Τόμας Λέιτον.