Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία που «χάθηκε» στο χρόνο! Με μαύρο φόρεμα μέσα σε αμάξι με μπεζ καθίσματα!

Αυτή την στιγμή την θυμάστε;

Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία που «χάθηκε» στο χρόνο! Με μαύρο φόρεμα μέσα σε αμάξι με μπεζ καθίσματα!

Αυτή η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά από τα παλιά, «χάθηκε» στο χρόνο αφού δεν την θυμάται κανείς. Είχε ποζάρει μέσα σε αμάξι με μπεζ καθίσματα για γνωστό περιοδικό.

Μπορεί πλέον να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο κάποτε μεσουρανούσε και μέχρι σήμερα θεωρείται μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Η Ρούλα Κορομηλά όταν ήταν ακόμη στον χώρο της παρουσίασης και έβλεπε επιτυχία είχε ποζάρει σε πολλά περιοδικά, ανάμεσα τους και το Nitro.

H παρουσιάστρια τότε, είχε ποζάρει μέσα σε αμάξι με μπεζ καθίσματα, φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, έχοντας στο πλευρό της ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι.

Ρούλα Κορομηλά αμάξι

Το εσωτερικό του σπιτιού της το έχετε δει; Με την διακόσμηση σε όλους τους χώρους του θα πάθετε πλάκα. Το λευκό πρέπει να είναι το αγαπημένο της χρώμα.

Ρούλα Κορομηλά: Αγνώριστη σε φωτογραφία από το MEGA! Με μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά!

Αγνώριστη είναι η Ρούλα Κορομηλά σε φωτογραφία που ήρθε από το παρελθόν όταν είχε την δική της εκπομπή στο MEGA. Φορούσε μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με την καριέρα της να μετράει πολλά... χιλιόμετρα στον χώρο της παρουσίασης.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», η Ρούλα Κορομηλά είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια με το MEGA.

Μάλιστα, είδαμε μετά από καιρό μια φωτογραφία από εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι και έδειχνε εντυπωσιακή. Εξωτερικά η εμφάνιση της μπορεί να έχει αλλάξει λόγω των χρόνων που έχουν περάσει όμως παραμένει όπως πάντα κούκλα.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην σύζυγο της με την γυναίκα και την κόρη του.