Νίκος Καρβέλας: Η αδιανόητη λέξη που είπε όταν γνώρισε την Άννα Βίσση! Έτσι την έριξε...

Καρβέλας είναι αυτός!

Νίκος Καρβέλας: Η αδιανόητη λέξη που είπε όταν γνώρισε την Άννα Βίσση! Έτσι την έριξε...

Η αδιανόητη λέξη που είπε ο Νίκος Καρβέλας όταν γνώρισε την Άννα Βίσση! Έτσι την έριξε και σίγουρα θα πάθετε σοκ! Καρβέλας είναι αυτός και σιγά που θα την άφηνε!

Η σχέση του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση ήταν και είναι θυελλώδης και έτσι ήταν από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν.

Την ημέρα που γνωρίστηκαν και η τραγουδίστρια του είχε πει πως είναι η "Άννα Βίσση", εκείνος με το γνωστό του στυλ της είχε απαντήσει"χέστηκ@".. Αυτό το μάθαμε μέσα από το "Μες στην καλή χαρά" από την Ναταλία Γερμανού πριν κάποια χρόνια αλλά προκαλεί ακόμα και σήμερα εντύπωση! Λογικό δεν σας φαίνεται;

Θυμάστε τι είχε πει για την σχέση που έχει πλέον με το Νίκο Καρβέλα;

Νίκος Καρβέλας: Έτσι χώρισε την Βίσση! Την «τελείωσε» με 7 λέξεις!

Έτσι χώρισε ο Νίκος Καρβέλας την Βίσση! Την «τελείωσε» με 7 λέξεις και τον έκαψε κανονικά ο Πέτρος Κωστόπουλος που έκανε την αποκάλυψη!

Χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Καρβέλα «ροκ σταρ» και μιλώντας για την εκκεντρική του προσωπικότητα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χωρισμό του ιδίου από την Άννα Βίσση, αποκαλύπτονται πως ήταν απόφαση του Νίκου να δοθεί ένα τέλος.


«Εκείνο που θυμάμαι για τους δυο τους είναι το πώς χωρίσανε. Είχα βγάλει καπέλο στον Καρβέλα γι’ αυτό. Πώς χωρίσανε: Ήταν στην Καλαμάτα για μια συναυλία και πάει και της λέει "πρέπει να χωρίσουμε". Εκείνη λέει "γιατί;" και της απαντά "γιατί δεν έχω πια ερωτική διάθεση για σένα". Αυτό λίγοι είχαν τα guts να το εκφράσουν. Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να χωρίσω, δεν είχα το σθένος. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με χωρίσει η άλλη»!

Έχετε δει και τη νέα του σύντροφο;