Ηλίας Γκότσης: Αυτή είναι η καταγωγή του νικητή του Survivor! «Έσκασε» η αλήθεια....

Από πού είναι τελικά;

Ηλίας Γκότσης: Αυτή είναι η καταγωγή του νικητή του Survivor! «Έσκασε» η αλήθεια....

Αυτή είναι η καταγωγή του νικητή του Survivor και από εκεί είναι ο Ηλίας Γκότσης! «Έσκασε» η αλήθεια με το επίσημο βιογραφικό!

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία τελειώνοντας κάποια χρόνια μετά. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα πάνω στο personal training ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμναστής. Τον Δεκέμβριο του 2017 δήλωσε συμμετοχή στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Τον Ιανουάριο του 2018, ύστερα από την συμμετοχή του σε διάφορα casting, απέκτησε μία θέση για την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2018. Έτσι στα μέσα του ίδιου μήνα ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Στις 13 Ιουλίου του 2018 ανακηρύχθηκε ως νικητής του Survivor κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000€.

Τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open για την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής. Έτσι από τον Ιούλιο του ίδιου έτους παρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Καλοκαιρι-not". Τον ίδιο μήνα ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με συμπαρουσιάστρια την Σόφη Πασχάλη.

Από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτος ξεκίνησε να παρουσιάζει και πάλι μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή Μεσημέρι #yes

Ο Ηλίας Γκότσης (Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 1989) είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και τηλεοπτική προσωπικότητα. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor Greece, το 2018, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Διαβάστε και την καταγωγή της Κατερίνας Δαλάκα!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το δημόσιο άδειασμα στον Ηλία Γκότση! Τον κατηγορεί για....

Και όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος άδειασε τον Ηλία Γκότση δημόσια!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram “κάρφωσε” τον Ηλία Γκότση πως τον αντιγράφει και μάλιστα με ντοκουμέντα! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως θα δείτε οι δύο τους έχουν ανεβάσει παρόμοιες φωτογραφίες φορώντας μαύρο κουστούμι και ποζάροντας κρατώντας ένα μεγάλο βιολί στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βλέποντας αυτή την ομοιότητα έφτιαξε ένα κολάζ δημοσιεύοντας το και γράφοντας «Copy - Αντιγραφή». Δείτε την:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το δημόσιο άδειασμα στον Ηλία Γκότση μέσω Instagram

TAGS