Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την «Αλέκα» που τα έφτιαξε με τον αστυνόμο; Σήμερα θα την ήθελε μέχρι και ο Κατακουζηνός!

Δείτε το πρόσωπό της! Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την «Αλέκα» που τα έφτιαξε με τον αστυνόμο; Σήμερα θα την ήθελε μέχρι και ο Κατακουζηνός!

Θυμάστε την «Αλέκα» που τα έφτιαξε με τον αστυνόμο στο Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα θα την ήθελε μέχρι και ο Κατακουζηνός αφού έχει γίνει ακόμα πιο κούκλα!

Ένα από τα επεισόδια το οποίο θεωρείται και από τα αγαπημένα των τηλεθεατών είναι αυτό με τίτλο «Οι γαμπροί της δυστυχίας» όπου ο «Κωνσταντίνος» και η «Ελένη» προσπαθούν να βρουν γαμπρό στη «Ματίνα».


Τον ιδανικό γαμπρό τον εντοπίζουν στο πρόσωπο του αστυνομικού «Μπάμπη Μπάμπουρα» τον οποίο υποδύθηκε ο Περικλής Αλμπάνης. Και ενώ το συνοικέσιο προχωρά κανονικά ανάμεσα στους δυο, η «Αλέκα» φλερτ του «Νικόλα» ήρθε και ανέτρεψε τα πάντα.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και οι υποκριτικές της ικανότητες είχαν τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας.

Η «Αλέκα» κατά κόσμον, Χριστίνα Γκόλια, πλέον έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και εργάζεται ως τραγουδίστρια, ενώ είχε δημιουργήσει και τη δική της μπάντα.

Δείτε πώς είναι σήμερα και η αδερφή του Κωνσταντίνου....

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Κατακουζηνός έβγαλε «μαχαίρι» στη Βλαχάκη! «Έχασα λεφτά εξαιτίας της γιατί....»

Ο Κατακουζηνός έβγαλε «μαχαίρι» στη Βλαχάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης! «Έχασα λεφτά εξαιτίας της γιατί....» λέει και μας άφησε κάγκελο!

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για την Ελένη Ράντου με την οποία τους συνδέει η αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια, λέγοντας ότι είναι ένας ρόλος που δεν θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε, αναφέροντας τα εξής:

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Δεν σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σαν να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μου φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια.

Η Ελένη Ράντου μου είχε πει όταν κάναμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα», παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά. Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ».

Έχετε δει και το καταραμένο επεισόδιο με τις 2.000.000 προβολές;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την σκηνοθέτη «Μαυρέα» που έπαιξε με την Βλαχάκη; Δείτε την σήμερα, είναι ολόιδια!

Θυμάστε την σκηνοθέτη «Μαυρέα» που έπαιξε με την Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε την σήμερα, είναι ολόιδια αφού ο χρόνος... της έχει φερθεί πολύ καλά!

Σ’ ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς, η Πέγκυ παίρνει επιτέλους έναν πολυπόθητο ρόλο, με σκηνοθέτιδα την Μαυρέα (που έγραφε και τα σενάρια μαζί με τον Χάρη Ρώμα), η οποία φαίνεται να είναι ελαφρώς Μυτιληνιά. Ο λόγος για την Άννα Χατζησοφιά!

Ποια είναι όμως η δαιμόνια σεναριογράφος;

Η Άννα Χατζησοφιά (28 Δεκεμβρίου 1958) είναι Ελληνίδα σεναριογράφος πολλών ελληνικών σήριαλ, τα περισσότερα εκ των οποίων τα έχει γράψει μαζί με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αυτά.

Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1958 στον Τύρναβο. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και τις δραματικές σχολές του Ωδείου Αθηνών και του Β. Ρίτσου. Έπαιξε επί μια πενταετία στο Θεσσαλικό Θέατρο, στην ερασιτεχνική σκηνή του οποίου σκηνοθέτησε το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Ο μπαμπάς ο πόλεμος. Έγραψε επίσης πολλά κείμενα για επιθεωρήσεις. Ήταν υποψήφια (έκτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας) με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Τα τελευταία έτη διδάσκει σεναριογραφία στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa".

Το Μάϊο του 2014 ορκίστηκε βουλευτής, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Παπαδημούλη που συμπεριλήφθηκε στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την τότε και σήμερα:

Πώς είναι σήμερα:

Πώς είναι η Άννα Χατζησοφιά σήμερα

Έχετε δει και την κυρία Νίτσα.... την μπακάλισσα σήμερα;