Σία Κοσιώνη: Μέσα στο δεύτερο «σπίτι» της, έχει λευκά έπιπλα! Πόζαρε και μας τρέλανε!

Οι μαύροι πίνακες κλέβουν την παράσταση!

Σία Κοσιώνη: Μέσα στο δεύτερο «σπίτι» της, έχει λευκά έπιπλα! Πόζαρε και μας τρέλανε!

Η Σία Κοσιώνη μέσα στο δεύτερο «σπίτι» της, έχει λευκά έπιπλα! Πόζαρε από μέσα και μας τρέλανε αφού η ίδια δεν δημοσιεύει σχεδόν ποτέ φωτογραφίες από την ιδιωτική της ζωή.

Η Σία Κοσιώνη ωστόσο δεν ανέβασε το.... κανονικό της σπίτι αλλά την επαγγελματική στέγη της στο ΣΚΑΙ, με το γραφείο της στο σταθμό! Όπως θα δείτε, έχει λευκό γραφείο και ξεχωρίζουν οι πίνακες που έχει μέσα.

Η παρουσιάστρια, παρουσιάζει φέτος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ από ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο στούντιο ανέβασε περήφανη τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, ενώ λίγο μετά είδαμε και το γραφείο της. Πάντως έχει γούστο σε ό,τι και αν κάνει! Μπράβο της...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το γραφείο της:

Σία Κοσιώνη σπίτι

Δείτε και τα απίστευτα σκουλαρίκια που φόρεσε

Σία Κοσιώνη: To δέντρο στο σπίτι της είναι πιο ψηλό από την ίδια! Τα στολίδια θα σε "μαγέψουν"!

Το δέντρο που έχει στολίσει η Σία Κοσιώνη στο σπίτι της είναι στο ύψος πιο ψηλό από την ίδια. Τα στολίδια που έχει πάνω του θα σε "μαγέψουν".

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει τις γιορτές καθώς περνάει περισσότερο χρόνο με το γιο της, αφού δεν έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, στόλισαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους το σαλόνι του σπιτιού, το οποίο πρέπει να φτάνει τα δυο μέτρα. Επίσης, είχαν και την βοήθεια του Κώστα Μπακογιάννη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της μπροστά από το δέντρο το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" με ροκ διάθεση για ψώνια!

Σία Κοσιώνη σπίτι

Σία Κοσιώνη: Η μεγάλη έκπληξη που δέχθηκε στο σπίτι και η απορία της!

Η Σία Κοσιώνη δέχθηκε μία μεγάλη έκπληξη στο σπίτι της, με την παρουσιάστρια να έχει την απορία!

Η φωτογραφία που "ανέβασε" η ίδια με τον γιο της στο instagram.

Mία ευχάριστη έκπληξη δέχθηκε η Σία Κοσιώνη το πρωί στο σπίτι της, μαζί με τον γιο της!

Ένα μικρό σπουργίτι "τσίμπησε" και εκείνο μαζί με την παρουσιάστρια το πρωινό του, δίνοντας μία ευχάριστη νότα.

Η Σία Κοσιώνη, μάλιστα, ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Η έκπληξη δεν ήταν οτι μπήκε στο σπίτι μας. Ουτε οτι το πιάσαμε με άνεση. Η έκπληξη ήταν οτι αφού μας έπεισε στη διάρκεια του πρωινού που μοιραστήκαμε οτι ήταν τραυματισμένο, ξαφνικά πέταξε μακριά και μας άφησε με την απορία! Αλλα και με απέραντη χαρα!».