Έλενα Παπαρίζου: Τα παπούτσια της στην Eurovision ήταν πορτοκαλί σαν το φόρεμα! Η λεπτομέρεια που έφερε το 12άρι!

Τα εντυπωσιακά κρύσταλλα με την υπογραφή του Cavalli!

Έλενα Παπαρίζου: Τα παπούτσια της στην Eurovision ήταν πορτοκαλί σαν το φόρεμα! Η λεπτομέρεια που έφερε το 12άρι!

Τα παπούτσια της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision ήταν πορτοκαλί σαν το φόρεμα! Η λεπτομέρεια που έφερε το 12άρι και έκανε την διαφορά! Το είχε σχεδιάσει ο Roberto Cavalli !

Τι να πρωτοπείς για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στην Eurovision στο Κίεβο; Το φόρεμά της με την υπογραφή του Roberto Cavalli, αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της, ενώ το απλό και όπως πρέπει μακιγιάζ της, ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό για την συνολική της εμφάνιση.

Η Παπαρίζου καθιέρωσε το χάλκινο μαλλί στην Ελλάδα, και όλες οι κορασίδες τρέξαμε σαν τρελές στα κομμωτήρια, ζητώντας από κομμώτριες και κομμωτές το ίδιο χρώμα "σαν της Παπαρίζου". Και το εννοούσαμε! Our number One.

Το φόρεμα με Swarovski και τα πέδιλα

H μπρούτζινη, μαυρισμένη επιδερμίδα της σε συνδυασμό με το κοραλί φόρεμα του σχεδιαστή Roberto Cavalli το οποίο ήταν στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski… δεν σου άφηναν περιθώρια. Την διαφορά στο σύνολο με μπρονζέ τόνους την έκαναν τα πέδιλά της, τα οποία είχαν επίσης κρύσταλλα και ήταν στις ίδιες αποχρώσεις! Το όλο σύνολο ήταν για 12άρι και η Ευρώπη υποκλίθηκε. Έλενα... you are the one!

Δείτε και τον χορό της, έκανε την ίδια χορογραφία με το Die for you

Έλενα Παπαρίζου: Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό!

Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό αφού θα τις πάταγε όλες κάτω κανονικότατα! Δείτε και... θα καταλάβετε!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε μαζί με τον Σάκη Ρουβά και μαγνήτισε τα βλέμματα! Βλέπετε, η Έλενα Παπαρίζου έχει από τα πιο όμορφα άκρα της showbiz! Έβαλε λοιπόν το φόρεμά της γεμάτο στρας και παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Σίγουρα αν πήγαινε με αυτό στην Eurovision, θα έφερε 12άρι στο λεπτό μιας και όλες οι χώρες θα ζαλίζονταν από την εμφάνισή της! Να τονίσουμε ότι η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και σάρωσε σε likes μέσα σε λίγα λεπτά!

Δείτε και θα συμφωνήσετε:

Έχετε δει και την συμμετοχή με άρωμα Παπαρίζου που δεν θυμάται κανείς; Εμείς την βρήκαμε!