Ρούλα Κορομηλά: Βίντεο από την ηλικία των 42 ετών στο MEGA! Στο πλευρό της ο Νίκος Σεργιανόπουλος!

Στην δημοσιότητα υλικό από το 1999!

Ρούλα Κορομηλά: Βίντεο από την ηλικία των 42 ετών στο MEGA! Στο πλευρό της ο Νίκος Σεργιανόπουλος!

Ένα βίντεο από την εποχή που ήταν η Ρούλα Κορομηλά στο MEGA ήρθε στην δημοσιότητα από την ηλικία των 42 ετών. Στο πλευρό της είχε βρεθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και στον χώρο μετράει πολλά χιλιόμετρα.

Μπορεί πλέον να απέχει από το χώρο προτιμώντας να κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και fan pages δημοσιεύουν όμορφες στιγμές από το παρελθόν της.

Σε μια από αυτές τις αναρτήσεις, είδαμε ένα βίντεο από το 1999 όταν η Ρούλα Κορομηλά ήταν 42 ετών και παρουσίαζε το «Μπράβο Ρούλα» στο MEGA. Στο πλευρό της καλεσμένος τότε ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Ρούλα Κορομηλά: Αγνώριστη σε φωτογραφία από το MEGA! Με μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά!

Αγνώριστη είναι η Ρούλα Κορομηλά σε φωτογραφία που ήρθε από το παρελθόν όταν είχε την δική της εκπομπή στο MEGA. Φορούσε μαύρη μπλούζα και παντελόνι που γυάλιζε από μακριά.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με την καριέρα της να μετράει πολλά... χιλιόμετρα στον χώρο της παρουσίασης.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», η Ρούλα Κορομηλά είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια με το MEGA.

Μάλιστα, είδαμε μετά από καιρό μια φωτογραφία από εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι και έδειχνε εντυπωσιακή. Εξωτερικά η εμφάνιση της μπορεί να έχει αλλάξει λόγω των χρόνων που έχουν περάσει όμως παραμένει όπως πάντα κούκλα.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην σύζυγο της με την γυναίκα και την κόρη του.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Σοκαριστικό ντοκουμέντο! Η μάνα του ντυμένη στα μαύρα! Δείτε το πρόσωπό της...

Σπάνιο και σοκαριστικό ντοκουμέντο! Η μάνα του Νίκου Σεργιανόπουλου ντυμένη στα μαύρα! Δείτε το πρόσωπό της... Μοιάζουν;

Η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου, πέρασε δύσκολα μετά την δολοφονία του αγαπημένους της γιου, ωστόσο η δυστυχία της δεν έμεινε εκεί. Λίγο καιρό αργότερα, η κόρη της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, κι αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για την ίδια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τα τελευταία αυτά χρόνια πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο για να ανάψει ένα κερί στα παιδιά της. Δείτε την σε φωτογραφία ντοκουμέντο εδώ!