Βάσω Λασκαράκη: Την είδαμε σε φωτογραφία από το παρελθόν ξανθιά! Ούτε ο Σουλτάτος δεν θα την αναγνώριζε!

Πώς ήταν 10 χρόνια πριν; Απλά αγνώριστη!

Βάσω Λασκαράκη: Την είδαμε σε φωτογραφία από το παρελθόν ξανθιά! Ούτε ο Σουλτάτος δεν θα την αναγνώριζε!

Είδαμε την Βάσω Λασκαράκη σε φωτογραφία από το παρελθόν ξανθιά! Ούτε ο Σουλτάτος δεν θα την αναγνώριζε όπως εμφανιζόταν στην Πολυκατοικία του Mega!

Η ίδια, περίπου 10 χρόνια πριν δεν είχε αυτά τα υπέροχα, μακριά, καστανά μαλλιά αλλά ένα κοντό, ξανθό καρέ! Ήταν τότε που έπαιζε στην Πολυκατοικία του Mega, και οι μετοχές της είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν.

Η Βάσω Λασκαράκη με τα χρόνια βρήκε το στιλ που της ταιριάζει και πλέον έχει καταλήξει στο πλέον κατάλληλο hair look. Άλλωστε ποια από εμάς δεν έχει πειραματιστεί με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της; Εμείς αλιεύσαμε φωτογραφία από μια άλλη εποχή της Βάσως και αν και δεν είναι κακό το ξανθό της χρώμα στα μαλλιά, μάλλον ούτε ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν θα την αναγνώριζε! Το μόνο πάντως που μένει αναλλοίωτο είναι το άψογο στιλ της...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και το top look της με κοστούμι!

Βάσω Λασκαράκη: Οι φωτογραφίες που θέλει να μείνουν "θαμμένες"! Πριν τον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν μια άλλη γυναίκα!

Η Βάσω Λασκαράκη πριν από τον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν μια άλλη γυναίκα και αυτές οι φωτογραφίες θέλει να μείνουν "θαμμένες".

Η ηθοποιός πριν βρει τον έρωτα στα μάτια του Κρητικού σεφ και γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς, πρωταγωνιστούσε σε αγαπημένη σειρά του Mega.

Συγκεκριμένα πριν την δούμε να συμμετάσχει στην δραματική σειρά του Alpha tv «Έρωτας Μετά» δίνοντας... spoiler, την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στην «Πολυκατοικία».

Τότε η Βάσω Λασκαράκη στα πρώτα της βήματα ήταν διαφορετική στις στιλιστικές της επιλογές λόγω μόδας, αλλά και στο πρόσωπο και τα μαλλιά της. Τότε τα trends ήθελαν τις γυναίκες με πιο λεπτά φρύδια αλλά και εντελώς διαφορετικό μακιγιάζ.

Μάλιστα, η ηθοποιός διατηρούσε ένα εντελώς άλλο στιλ στα μαλλιά. Η ίδια μετά το ξανθό που είχε αρχικά τα έκανε καστανά με μπούκλες.

Βάσω Λασκαράκη εμφάνιση

Η πολυκατοικία φωτογραφίες

Λευτέρης Σουλτάτος σύντροφος