Ολυμπία Χοψονίδου: Είχε πάει με τον Σπανούλη στο νοσοκομείο! Στάθηκε δίπλα του και παρέδωσε μαθήματα!

Τι είχε συμβεί στο ζευγάρι τον Απρίλιο του 2019;

Ολυμπία Χοψονίδου: Είχε πάει με τον Σπανούλη στο νοσοκομείο! Στάθηκε δίπλα του και παρέδωσε μαθήματα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε πάει με τον Σπανούλη στο νοσοκομείο! Στάθηκε δίπλα του και παρέδωσε μαθήματα, αφού τον στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ο ίδιος, είχε νοσηλευτεί τον Απρίλιο του 2019 ώστε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο.

Ο αρχηγός της ομάδας υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση σύνθετης βλάβης περονιαίων τενόντων από τους Διευθυντές Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η εγχείριση ήταν απολύτως επιτυχημένη και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Σπανούλη, έδειξε τη συμπαράστασή της ανεβάζοντας στα social media μία κοινή φωτογραφία τους μετά το χειρουργείο, με τη λεζάντα: «Αποκτάς δύναμη προχωρώντας». Το ζευγάρι βγήκε πιο δυνατό από την σοβαρή περιπέτεια υγείας και μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και το 6ο του παιδάκι. Να θυμίσουμε και το στοιχείο κλειδί που έχουμε για το όνομά της μικρής...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου: Γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο που προκάλεσε εντύπωση! Ποιος ο απίστευτος λόγος; Φαίνεται αδιανόητο!

Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη πέντε παιδιά η Χοψονίδου ασχολείται πολύ με τα social media, και μάλιστα ζητάει από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ίδια έχει αποκαλύψει πολλά για τις γέννες της, αφού κάποια από τις διαδικτυακές της φίλες ήξερε ότι στις γέννες των δύο κοριτσιών της έκανε καισαρική.

Έτσι την ρώτησε:

«Λόγω των καισαρικών στα κορίτσια σας και το 6ο θα γεννηθεί με καισαρική;» και η Χοψονίδου απάντησε: «Μάλλον» δείχνοντας την λύπη και την αγωνία της για αυτή την προοπτική. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται δύσκολο από ιατρικής άποψης μετά από τοκετό με καισαρική να γεννηθεί παιδάκι φυσιολογικά, εμείς όμως της ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Την έχετε δει πως ήταν όταν πήρε εξιτήριο; Καλλονή!