Κωνσταντίνου και Ελένης: Πώς είναι σήμερα ο Μάριος; Ήταν ο πιο κούκλος αλλά παράτησε την Βλαχάκη - Καίει ακόμα καρδιές!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πώς είναι σήμερα ο Μάριος; Ήταν ο πιο κούκλος αλλά παράτησε την Βλαχάκη - Καίει ακόμα καρδιές!

Πώς είναι σήμερα ο Μάριος από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Ήταν ο πιο κούκλος αλλά παράτησε την Βλαχάκη - Καίει ακόμα καρδιές και αν τον δείτε θα πάθετε σοκ!

Τον τηλεοπτικό «Μάριο τον μαζόχα» τον γνωρίσαμε στο 2ο μέρος του επεισοδίου «Το μωρό της Ρόζμαρι» στο «Κωνσταντίνου & Ελένης». Αν και επρόκειτο για μία guest παρουσία στην επιτυχημένη σειρά, ο ρόλος του ήταν τόσο χαρακτηριστικός που έμεινε στα πρακτικά ως ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα φλερτ της Ελένης Βλαχάκη.

Ο Μάριος –κατά κόσμον Νίκος Γαρεφαλλάκης- σήμερα έχει σταματήσει να ασχολείται με την υποκριτική, απέχει από τα φώτα και δηλώνει επιχειρηματίας.

Έχει κάνει τη δική του οικογένεια, ενώ όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του στο «Κωνσταντίνου & Ελένης». Θα τον αναγνωρίζατε;

Μάριος Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα

Δείτε και πώς είναι σήμερα ο Νίκος Γρέβιας;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η θεία της Βλαχάκη σήμερα έχει «εξαφανιστεί»! Δεν υπάρχει πουθενά στην τηλεόραση!

Η θεία της Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης έχει «εξαφανιστεί», αφού δεν υπάρχει πουθενά σε σειρά στην τηλεόραση.

Η θεία Μάρω ήταν η αγαπημένη θεία σε ελληνική σειρά, μιας και ο ρόλος της ήταν «αθώος» και ήθελε η ανιψιά της να βρει κάποιον να αποκατασταθεί.

Η Άννα Κυριακού μετράει περίπου 70 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και θεωρείται μία από τις πιο σπουδαίες πρωταγωνίστριες του Εθνικού Θεάτρου.

Η 90χρονη ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια και έχει επιλέξει να ασχολείται αποκλειστικά με το γιο και τον εγγονό της.

Κωνσταντίνου και Ελένης Θεία Μάρω

Αυτή η φοιτήτρια "τρέλανε" τον «Κατακουζηνό στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Τον "έκαψε" για τα καλά...Δείτε την!