Όλγα Φαρμάκη: Πήγε στο Survivor αλλά μόνο για λίγο! «Σεισμός» με την καταγωγή της, στη φόρα σήμερα!

Δεν είναι από την Αθήνα αλλά ούτε και από την Κρήτη! Δείτε τώρα...

Όλγα Φαρμάκη: Πήγε στο Survivor αλλά μόνο για λίγο! «Σεισμός» με την καταγωγή της, στη φόρα σήμερα!

Η Όλγα Φαρμάκη πήγε στο Survivor αλλά μόνο για λίγο! «Σεισμός» με την καταγωγή της, στη φόρα σήμερα και δείτε από πού είναι! Το ξέρουν πολύ λίγοι....

H ίδια, αμέσως μετά τα Playmate, επιλέχθηκε για τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Ανδρέα Μικρούτσικου στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA "Το πιο μεγάλο παζάρι" τη σεζόν 2006-2007. Την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασίαδη στην εκπομπή "Όλα" στον ANT1, όπου παρέμεινε για τρεις τηλεοπτικές σεζόν μέχρι και το 2009.

Μετά από αρκετές σεζόν αποχής από την τηλεόραση, επανήλθε την σεζόν 2015-2016 μέσω της πρωινής εκπομπής "Happy Day" στον ALPHA, όπου μαζί με την αδερφή της, Γωγώ Φαρμάκη, παρουσιάζει τη στήλη της μόδας. Τον Ιανουάριο του 2018, αποδέχτηκε την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης Survivor . Ύστερα από τρεις μήνες επιβίωσης στο παιχνίδι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, στα τέλη Απριλίου του 2018, κατακτώντας την 18η θέση.

Η Όλγα Φαρμάκη, γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Άρτα για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Γεωπονίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το χορό, ενώ υπήρξε μέλος στην ομάδα freestyle χορού του Νίκου Βουρλιώτη.

Από το 2005 ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, ενώ το 2006 έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς "Playmate of the year" στο STAR, όπου έφτασε μέχρι την τελική εξάδα του διαγωνισμού.

Δείτε την και με τον κούκλο σύντροφό της...

Όλγα Φαρμάκη: Η αποκάλυψη για το πρώτο Survivor και την συμμετοχή της που κανείς δεν γνώριζε!

Όλγα Φαρμάκη αναμφισβήτητα είναι ένα κορίτσι που δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς συγκεντρώνει τα περισσότερα, αν όχι όλα, αντρικά βλέμματα στο πέρασμά της.

Θηλυκή, εντυπωσιακή, χυμώδης, για χρόνια πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα, ενώ μετά την εποχή του μόντελινγκ ξεκίνησε νέα καριέρα ως επιχειρηματίας με το brand της, Kisterss, που δημιούργησε μαζί με την αδελφή της, Γωγώ, αλλά και ως fashion blogger, με εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media (που αυξήθηκαν περισσότερο κατά τη συμμετοχή της στο Survivor, ξεπερνώντας σήμερα τις 262.000).

Όλα τα παραπάνω έκαναν την Acun Medya να της προτείνει να συμμετάσχει στο Survivor, όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι, στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη τότε αρνήθηκε και εξηγεί αναλυτικά το γιατί. «Η αλήθεια είναι πως πέρσι δεν ήξερα πώς θα είναι το παιχνίδι, εννοώντας το τελικό προϊόν που θα βλέπαμε στις οθόνες μας. Το φοβόμουν πολύ, γιατί είχα στο μυαλό μου το παλαιότερο Survivor που είχε γίνει στο Mega, το οποίο είχε πιο έντονο το στοιχείο του ριάλιτι. Με αυτό το σκεπτικό δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω κάποιο ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Όταν, όμως, το παρακολούθησα στην τηλεόραση, συνειδητοποίησα πως ήταν μια καλοστημένη παραγωγή, με έμφαση στα αγωνίσματα και όχι στο ριάλιτι, το βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και εκ των υστέρων μετάνιωσα που δεν πήγα, καθώς ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι που ήταν έξω από τα νερά μου» αποκαλύπτει στο People.

Λίγες μέρες πριν από την εκπνοή του 2017, δέχεται εκ νέου πρόταση από την παραγωγή – και η Όλγα αυτή τη φορά θα απαντήσει θετικά. Έπαιξε ρόλο και η αμοιβή που της προτάθηκε; «Το ποσό που μου πρότειναν ήταν δελεαστικό, όπως επίσης και η πρόκληση της άγνωστης για μένα περιπέτειας ήταν ακόμα πιο δελεαστική» τονίζει.