Βασίλισσα Ελισάβετ: «Σεισμός» στο Παλάτι για την ερωτική της ζωή! «Έτσι κρατά τον άντρα της ευχαριστημένο»!

Μπορεί να φαίνεται αυστηρή αλλά έχει τις... χάρες της!

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Σεισμός» στο Παλάτι για την ερωτική της ζωή! «Έτσι κρατά τον άντρα της ευχαριστημένο»!

«Σεισμός» στο Παλάτι για την ερωτική ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ! «Έτσι κρατά τον άντρα της ευχαριστημένο» αναφέρουν πηγές και αποκαλύπτουν Σόδομα και... Γόμορα!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει νέο βιβλίο της Colin Campbell για τη βασίλισσα Ελισάβετ και την ερωτική της ζωή με τον πρίγκιπα Φίλιππο. «Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ», είναι ο τίτλος του βιβλίου, της πρώην συζύγου του γιου του δούκα του Argyll, Lord Colin Campbell. Αναφέρεται στην πρώτη νύχτα γάμου της βασίλισσας και του πρίγκιπα, αφήνοντας υπόνοιες πως πέρασαν μια νύχτα που θα θυμούνται για πάντα γιατί ακόμα και οι υπηρέτες το συζητούσαν.

Επίσης, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας είναι γυναικάς και πως είχε παράλληλες σχέσεις κατά τη διάρκεια του γάμου του. «Από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα έχει περιπλανηθεί με ελκυστικές, κατά προτίμηση λατρευτές γυναίκες. Είναι ανυπόμονος, είναι αξιωματικός του Ναυτικού».

Όπως υποστηρίζει η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είπε μια φορά πως ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε μια σχέση για να νευριάσει την αδερφή της. «Λατρεύει τη συντροφιά όμορφων γυναικών. Του αρέσει πολύ να φλερτάρει. Δεν ξέρω κανένα όμορφο κορίτσι που να μην έχει φλερτάρει. Φλέρταρε και με μένα πριν. Ποτέ δεν είπε κάτι δυσάρεστο, απλά φλερτάρει. Τα πράγματα που λέει είναι «είσαι πολύ όμορφη σήμερα».

«Τη βασίλισσα Ελισάβετ δεν την ένοιαζε καθόλου. Του έδωσε το δικαίωμα να έχει Cavalier Servente. Δηλαδή του επέτρεπε να έχει φιλίες με γυναίκες που είναι πολύ κοντά. Για τον πρίγκιπα Φίλιππο ήταν τα παιχνίδια του. Μάλιστα τις καλούσε να κάνουν πράγματα μαζί. Είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος να τον κρατά απασχολημένο και ευχαριστημένο».

Ο πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας Paul Burrell διέψευσε τις αποκαλύψεις της Lady Colin Campbell:

«Οποιοσδήποτε μπορεί να υποστηρίξει τέτοια πράγματα. Μπορείς να είσαι αληθινός και αξιόπιστος μάρτυρας της ιστορίας μόνο αν είσαι εκεί. Η Lady Colin Campbell δεν ήταν τίποτα από αυτά τα πράγματα. Γράφει για τη βασίλισσα Ελισάβετ την οποία δεν γνωρίζει. Γράφει για κάποιον που δεν βρίσκεται κοντά του. Στάθηκα στο πλευρό της και έζησα μαζί της για 11 χρόνια και μπορώ να σας πω ποια είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι καλή, ευγενική Χριστιανή και δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα για αυτή. Κέρδισε τον σεβασμό μας ως έθνος και δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα».

Να θυμίσουμε ότι χτες αναφέραμε τον λόγο που απαγόρευσε σε Κέιτ και Μέγκαν να φοράνε πορτοκαλί!

«Σεισμός» στο παλάτι! Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε «έξαλλη» την βασίλισσα Ελισάβετ!

«Σεισμός» στο παλάτι με την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έκανε «έξαλλη» την βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισαν να «σπάσουν» μια αιώνια παράδοση και να αφήσουν στην άκρη το πρωτόκολλο του παλατιού, ώστε να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει τον μικρό Άρτσι και να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με την μητέρα της Δούκισσας του Sussex, την Doria Ragland στην Αμερική.

Η επίσημη ανακοίνωση μάλιστα του παλατιού, ανέφερε πως η οικογένεια του Χάρι δεν θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Sandringham μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την οικογένειά του, αλλά και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Σεισμός στο παλάτι! Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ

Τι συνέβη όμως, και το ζευγάρι πήρε αυτήν την απόφαση;

Στην αρχή πολλοί ανέφεραν πως ήταν επιθυμία της Μέγκαν Μάρκλ να βρεθεί στην Αμερική με την μητέρα της για τις γιορτές. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος αυτής της απόφασης πολύ διαφορετικός!

Σύμφωνα με το Us Weekly ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ προτιμούν τα πρώτα Χριστούγεννα του γιου τους να τα περάσουν σε μία μικρή, ιδιαίτερη και οικογενειακή συγκέντρωση.

Η κόντρα του πρίγκιπας Χάρι με τον Γοίλιαμ είναι ίσως η βασικότερη αιτία αυτής της απομάκρυνσης κι έτσι θέλουν τα Χριστούγεννα του Archie να είναι ιδιαίτερα και γι’ αυτό θα είναι απλά οι 3 τους.