Σακης Ρουβάς: Την Κάτια Ζυγούλη την γνώρισε πριν πάει στην Eurovision! Η σχέση τους μοιάζει με παραμύθι!

Η γνωριμία που οδήγησε στην οικογένεια!

Σακης Ρουβάς: Την Κάτια Ζυγούλη την γνώρισε πριν πάει στην Eurovision! Η σχέση τους μοιάζει με παραμύθι!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν έναν όμορφο έρωτα μέχρι και σήμερα με την σχέση τους να μοιάζει με παραμύθι από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους. Μάλιστα, ο τραγουδιστής γνώρισε το μοντέλο πριν πάει στην Eurovision.

Το ζευγάρι σήμερα, έπειτα από 17 χρόνια κοινής πορείας έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τα οποία λατρεύουν. Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Ελλάδα στην Eurovision το 2004 όπου με το «Shake it» κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση. Η εμφάνιση του μάλιστα πάνω στην σκηνή μοίρασε «εγκεφαλικά» στον γυναικείο πληθυσμό.

Ένα χρόνο πριν ωστόσο βρήκε τον έρωτα. Γνώρισε την γυναίκα που του χάρισε τέσσερα παιδιά και σήμερα μετρούν 17 χρόνια κοινής πορείας, την Κάτια Ζυγούλη. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν σε μια διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δυο. Βέβαια, το μοντέλο χρειάστηκε να τον χαστουκίσει.

Eurovision: Αυτός είναι ο Σάκης Ρουβάς της Ρωσίας! Δείτε γυμνή φωτογραφία του! Θα τρελαθεί και η Ζυγούλη!

Αυτός ο άνδρας που εκπροσώπησε την Ρωσία στην Eurovision είναι ο δικός τους Σάκης Ρουβάς! Δείτε την γυμνή φωτογραφία του και θα τρελαθείτε, όπως θα τρελαθεί και η Κάτια Ζυγούλη!

Το όνομα του είναι Sergey Lazarev και φροντίζει να διατηρεί τον τίτλο του ερωτικού συμβόλου!

Ο ίδιος την ημέρα του μεγάλου τελικού (‎18 Μαΐου) δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του μόνο με μια πετσέτα!

Ο Sergey στην Ρωσία είναι τόσο γνωστός όσο και ο Σάκης Ρουβάς στην Ελλάδα και τα κορίτσια «τρελαίνονται» για εκείνον, όπως και εδώ τα «χάνουμε» με τον δικό μας!

Δείτε την γυμνή φωτογραφία του και θα «τρελαθείτε»: