Τα Φιλαράκια: Την "Τζάνις" που τα είχε με τον Τσάντλερ τη θυμάστε! Μόλις δείτε πώς είναι σήμερα θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Άλλος άνθρωπος!

Τα Φιλαράκια: Την

Θυμάστε την "Τζάνις" με την ενοχλητική φωνή που έκανε την κοπέλα του Τσάντλερ στα Φιλαράκια. Μόλις δείτε πως είναι όμως σήμερα 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς τότε σίγουρα θα πάθετε πλάκα με την εμφάνιση της και πόσο διαφέρει.

Η ηθοποιός έπαιξε σχέδον σε όλες της σεζόν κάνοντας guest εμφανίσεις μιας και ήταν το on off κορίτσι του Τσάντλερ για πάρα πολλά χρόνια στη συνέχεια όμως έκανε την δική της οικογένεια.

Η Μάγκι Γουίλερ όπως είναι το όνομα της κατά κόσμον 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς είναι τελείως διαφορετική. Εμφανώς μεγαλωμένη όμως με το ίδιο στυλ και τα ίδια μακριά μαλλιά.

Η ηθοποιός ακόμα και σήμερα παραμένει γοητευτική ενώ έχει ανοίξει την δική της σειρά με ρούχα.

Τα φιλαράκια ηθοποιοί

Επίσης, πριν από λίγο καιρό είχα αποκαλυφθεί ότι αρχικά είχαν ονομάσει την σειρά αλλιώς!

Τα Φιλαράκια: Το περιστατικό που έμεινε «κρυμμένο»! Για χάρη του Richard ξανά γύρισαν όλες τις σκηνές του!

Αυτό το περιστατικό από τα Φιλαράκια έμεινε «κρυμμένο» στο χρόνο. Για χάρη του Richard γύρισαν όλες τις σκηνές του από την αρχή χωρίς τα ψεύτικα γέλια.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός υποδυόταν τον σύντροφο της Monica σε μερικά από τα επεισόδια, με τον οποίο τελικά χώρισαν.

Κάθε φορά που ο Tom Selleck εμφανιζόταν στο σετ των γυρισμάτων με τον ρόλο του δόκτορα Richard Burke, το κοινό παραληρούσε κι έκανε παρατεταμένο standing ovation. Η φασαρία ήταν τέτοια, που ανάγκασε την ομάδα να ξαναγυρίσει όλες τις σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο γερο Magnum χωρίς κοινό και με γέλια – κονσέρβα.

Όπως φαίνεται ο Tom Selleck είχε πολλές θαυμάστριες.

Φιλαράκια Richard

Αποκάλυψη για τα Φιλαράκια! Τα δυο περιστατικά ντροπής που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Αυτά είναι τα δυο περιστατικό ντροπής που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα για την αγαπημένη σειρά "Τα Φιλαράκια"! Αποκάλυψη τώρα για το τι πραγματικά συνέβη!

Αυτόν τον καιρό, μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του πλανήτη, τα «Φιλαράκια» γιορτάζουν την 25η επέτειο από την πρεμιέρα τους στον τηλεοπτικό αέρα και στη ζωή εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Ακριβώς, γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετές άγνωστες ιστορίες για τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς, ιστορίες με ήρωες πότε τους βασικούς πρωταγωνιστές των «Friends» και πότε κάποιους από τους αμέτρητους guest stars από τα επεισόδια του σίριαλ.

Δύο από αυτές, κάπως αμήχανες και ντροπιαστικές αναδείχθηκαν μέσα από το Vulture, το οποίο αποκάλυψε το τι συνέβη και δεν είδαμε ποτέ τον Όουεν Ουίλσον στη σειρά, ενώ υπήρχε στις προθέσεις των σεναριογράφων, και το τι πραγματικά σήμαινε για την παραγωγή να βρίσκεται στα γυρίσματα ο Τσάρλι Σιν, γνωστός «ταραξίας» τόσο των τηλεοπτικών πλατό όσο και της πραγματικής ζωής.

Και να λοιπόν, η αλήθεια πίσω από αυτούς τους δύο διάσημους ηθοποιούς και τη συμμετοχή τους (ή και όχι) στη σειρά.

Για την περίπτωση του Ουίλσον, ισχύει το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής. Γιατί ενώ η παραγωγή και το σεναριογραφικό δίδυμο των David Crane και Marta Kauffman είχαν όλη την καλή διάθεση να κάνει ο Ουίλσον ένα γκεστ πέρασμα, ο ίδιος ο ηθοποιός με το «καλημέρα» σας άρχισε τις γκρίνιες. Τα νάζια. Τις απαιτήσεις. Τις αναβολές.

Μέχρι και ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ήταν να κάνει δύσκολη τη ζωή των ανθρώπων της σειράς». Οι οποίοι -και π0λύ σωστά- μόλις είδαν ότι η αυτή η συνεργασία θα χαλάσει το καλό κλίμα του καστ και την ομαδική δουλειά, ανακάλεσαν άρον άρον την πρόσκληση και αυτό ήταν! Δεν είδαμε ποτέ τον Ουίλσον στη σειρά.

Δύσκολα πέρασαν, όμως, τα «Φιλαράκια» όταν στην παρέα τους μπήκε έστω και για λίγο ο Τσάρλι Σιν.

Πολύ πριν ακόμη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη δημοτικότητα του ηθοποιού, με όλες αυτές τις περιπέτειες με τις ουσίες και όλα αυτά τα σκάνδαλα για τη σεξουαλική του ζωή, ο Σιν ναι μεν δέχθηκε να υποδυθεί τον «ναυτικό» και περιστασιακό εραστή της Φοίβης, αλλά υπήρχε σοβαρό θέμα πίσω από τις κάμερες.

Τι, ακριβώς; Τον… τρόμο του Τσάρλι Σιν που συμμετείχε σε μία σειρά με τέτοια τηλεθέαση και τόσο impact στους τηλεθεατές. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί των «Friends» ο Σιν έτρεμε με το που σταματούσε το γύρισμα και ήταν εξαιρετικά αγχωμένος για τις επιδόσεις τους.

Ήταν μάλιστα τέτοια η ταραχή του, ειδικά στα πρώτα γυρίσματα, που ο σκηνοθέτης αναγκαζόταν πολύ συχνά να διακόψει, γιατί τα γόνατα του ηθοποιού έτρεμαν ανεξέλεγκτα και φαινόταν στην κάμερα.

Ακόμη χειρότερα; Υπήρξε μέρα σε γύρισμα που οι άνθρωποι της παραγωγής αναγκάστηκαν να φωνάξουν το αδελφό του Σιν, τον επίσης ηθοποιό Εμίλιο Εστεβέζ, για να τον συνεφέρει. Εκείνη την ημέρα, ο Εστεβέζ καθόταν μαζί με το υπόλοιπο κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά τα γυρίσματα και βρέθηκε στο πλευρό του αδελφού του να τον καλμάρει, χαϊδεύοντας του την πλάτη και ενθαρρύοντας τον να επιστρέψει στο γύρισμα..!